končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 76 návštěvníkov) Domáci syr a vedľajšie produkty pri jeho výrobe[ recept č. 24875 zo dňa 21.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY surové kravské (alebo iné ) mlieko, syridlo POSTUP PRÍPRAVY Cely postup je pisany tak ako sa ma postupovat pri pouzivani syridlových tyciniek Chr. Hansen. Ak mate ine syridlo, treba sa riadit pribalenym letakom. Mlieko sa zohreje na teplotu 40-45 stupnov Celzia. Prida sa syridlo. Zrazanie trva 40-45 min. Syrenina sa rozkraja na kocky, rukami sa zospodu "prevzdusnuje", zo syreniny (hrudiek) sa uvolnuje srvatka (tekutina). Potom sa to preleje cez platenko, vyzmyka sa prebytocna srvatka a syr sa v platenku necha v chladnicke odkvapkat cez noc. Rano sa nakraja na platky a nalozi do solneho roztoku 3cl soli/1l vody. Na dalsi den je super na jedenie. Z nepasterizovaneho mlieka vydrzi v solnom roztoku v chladnicke cca tyzden. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
Katarína C. (katkazm) ID 116402 (25.5.2010, 18:06) | |
michal nevaris dnes (v utorok) nahodou v relacii Bez servitky? nejaka znama tvar | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (25.5.2010, 18:07) | ||
vari,vari Misko,mas zlatu rodinu | ||
ODPOVEDAŤ |
anastázia m. (steizam) ID 142155 (20.5.2010, 10:09) |
Vcera som robila s tym istym syridlom z mlieka z mliecneho automatu a syrik je fantasticky. Ja som ale nenechala odkvapkavanie na nahodu (chcela som ho mat riadny tvrdy), preto som to asi po 3-4 hodinach odkvapkavania dala zabalene v plachticke do cednika a celu noc som to nechala zatazene (spravila som tomu domaci lis). Syr je perfektny, este aj susedia sa zalizovali. Casom skusim aj korbaciky, pripadne parenicu. |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:37) | ||
OOO, vyborne , skusaj skusaj. Robme si domáce potraviny, zime zdravo. Aspon vieme co si do svojho tela davame | ||
ODPOVEDAŤ |
anastázia m. (steizam) ID 142155 (26.5.2010, 21:48) | ||
vsak si bol v bez servitky??? | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (19.5.2010, 14:33) | |
michal, pozeram, ze si sa riadne "rozmliekoval" skvele vyrobky ti vysli, gratulujem, len tak dalej ))) |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:34) | ||
Dakujem Zuzi, teraz som mal este aj 2 tyzdne stredoskolskej odbornej praxe, tak som sa vybral do biochemických labákov Senickej mliekarne a porobil som si rôzne rozbori a podozvedal som sa veeela veci o vyrobe syra, jeho zreni, bol som aj na druzstve a tam som si to vsetko zdokumentoval a tak. Z rozborov som teda zistil ze takto vyrobený syr má obsah susiny 35,8%, tuk v susine 32,09%, z toho vypliva ze celkovo ma 11,5% tuku v sebe. Takze napriklad smotanovy jogurt je tucnejsi nez takyto syr |
||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (24.5.2010, 13:33) | |||
ty by si mal casom vydat nejaku spezializovanu publikaciu, urcite by som si ju zaobstarala a nebola by som sama | |||
ODPOVEDAŤ |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (19.5.2010, 14:17) |
Perfektny postup |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:26) | ||
Dakujem miska, mne sa zase pacil tvoj napad s vyzrazanim mliecneho proteinu pomocou kyseliny citronovej, urcite to cez vykend vyskusam | ||
ODPOVEDAŤ |
Mária M. (majkatorka) ID 10016, mimibazar.sk/majkatorka (29.5.2010, 11:17) | ||
kyslym vyzrazanim vznikaju syry typu zerve - tvarohove ako lucina ap. | ||
ODPOVEDAŤ |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (24.5.2010, 13:01) | ||
ODPOVEDAŤ |
Petra P. (Petronelka) ID 73339 (6.5.2010, 12:47) | |
Ahoj Miško, sýr se mi už daří udělat, ale co se mi nějak nedaří, tak to je nasolení. Jak dlouho necháváš sýr v solném roztoku? Já nakonec nevydržím, rozkrojím sýr a posolím ho ještě zevnitř Nějak s tím solením nemám odhad Možná můj dotaz pomůže i někomu jinému | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (6.5.2010, 20:42) | ||
Peti, syr nakrájam na plátky a tak ho nalozim do solneho roztoku, v chladnicke ho skladujem asi tyzden, dlhsie este nevidrzal. Vzdy sa zjdedol Ale ked je to mlieko nepasterizovane tak by som ho dlhsie ako tyzden asi neskladoval | ||
ODPOVEDAŤ |
Mária M. (majkatorka) ID 10016, mimibazar.sk/majkatorka (4.5.2010, 18:40) |
Michal, no ja kukám ako puk ďakujem za info o syridle, hneď idem kamošku vyslať a potom manžela na družstvo po mlieko a vedecký výklad tiež nemá chybu |
ODPOVEDAŤ |
alena h. (ajka.ch) ID 110271 (14.4.2010, 11:53) | |
Tak dnes som mrkala Miško nad tvojími výtvormi! Neviem síce, koľko máš rokov, ale taký mladý a zapálený do varenia a všelijakých takýchto vecičiek... Tvoja rodinka musí mať z teba radosť! Želám Ti strááášne veľa šťastíčka, more nápadov a hlavne ochoty sa s nami všetkými sa o ne podeliť!!!!! |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (14.4.2010, 15:24) | ||
Dakujem Ali, mam 17. No rodinka ma radost, hlavne ked ich zaprahnem na umyvania hrncov po mojich experimentoch v kuchyni Uz chystam dalsie postupy na pochutky, ktore by si mozno ani netusila ze sa daju urobit doma. Len musim pockat nez pride prilezitost, nejaka rodinna oslava alebo tak, nech mam veeeela ochutnavacov A ked sa pokus podari a budu dobre ohlasy, moje prispevky receptikom urcite obohatim |
||
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.4.2010, 10:48) |
No teda, Miško, som jednoducho unesená !!! Prosím ťa,aký je rozdiel medzi tvarohom a týmto syrom?? |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 11:21) | ||
Tvaroh je hrudkovity a hrudky vytvara bakteria Streptococcus lactis zrazanim mliecnych bielkovin pri skysnuti mlieka. Pri syre prave nechceme aby nam to skyslo. Pridavame enzym chymozin, ktory vyzraza mliecne bielkoviny a syr zostava sladky. Ak si niekedy kupila syr niekde na salasi, ovci alebo kozi, tak tie chutia podobne. Ale v obchode sa nic podobnej lahodnej chuti kupit neda | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.4.2010, 12:46) | ||
No teda takto odborne som to nečakala, no jednoducho, si jednička !!! Ďakujem za vysvetlenie | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (10.4.2010, 10:02) | |
JA nemam slov!!!! KEd napisem, ze je to uzasne, je to strasne malo a vobec to nevystihuje moje nadsenie z teba Misko a z tvojich receptov!! Tymto syrom si ma dostal, milujem kravsku hrudku, za svojho mládí na dedine u babky som sa jej nevedela dojesť!! A vdaka za info o firme climax, nad syridlom uz dlhsie rozmyslam, zatial som ho nehladala, ale mam odlozeny recept na domacu vyrobu mozzarelly, chcela by som to skusit Este raz vuav vuav vuav!! uz len automat na mlieko mi chyba v bratislave ( |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 10:27) | ||
Adi, zostava nam len dufat ze aj do Bratislavi sa coskoro nejaky dostane. Ja som nad tym minule rozmyslal ze v Bratislave je RAJO. Vyraba vecsinu mliecnych vyrobkou na slovenku. Aj tesco mliecne vyrobky vyraba RAJO. Aj Lidlove Pilos vyrobky vyraba bud Rajo, alebo tusim niektore Humenska mliekaren sa mi zda. No ale k comu som sa chcel dostat, Ked do RAJA vozia mlieko kazdy den, a ze ho musi byt dost, mohly by nejaky automat uz zriadit, no nie? | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (11.4.2010, 21:40) | |||
Misko, veru veru...snad sa dockam, lebo tu mozarellku naozaj chcem vyskusat. KEby si mal zaujem, mozem dohodit recept a vyskusas ju ty Musim zistit ci niekde v blizkom okoli nie je niekde automat na mlieko... Inak, co stoji liter mlieka z mliekomatu? |
|||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 22:42) | ||||
Dakujem Adi, recept mam tiez, ale zatial som ju este nerobil, pretoze u nas by som ju jedol iba ja. Nasim mozarella nechuti. 1l mlieka z mliekomatu stoji 50 centov. Mozno ju ale niekedy predsa urobim a potom sem pridam recept. Alebo ked sa podari tebe urobit ju ako prvu tak ho sem pridas ty | ||||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (12.4.2010, 15:33) | |||||
ved som si aj myslela, ze recept asi budes mat. _No nic, uvidime, kto bude prvý, ja sa zatial nechystam, ale ktovie?? | |||||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.4.2010, 18:41) | ||||||
A vies co Adi, zrovna mi ho skus prosimta poslat na Mifo244@azet.sk Nech ich porovnam, som zvedavi ci tam bude nejaky rozdiel Dakujeeem | ||||||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (12.4.2010, 21:57) | |||||||
oki, idem ho pohladat | |||||||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (22.5.2010, 21:35) | ||||||||
Misko, tak si predstav, v bratislave su uz minimalne dva mliekomaty, o viacej zatial neviem. Takze musim objednat syridlo a pustit sa konecne do toho syru ako aj do mozarely | ||||||||
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (6.4.2010, 15:18) | |
Milý Miško, aj ja ti ďakujem za postup...je úžasný. Zohnala som aj čerstvé mliečko aj syridlo z climaxu, aj syrček som urobila... Ale! Nikde nie je uvedené-ani v pokeci od predajcu, v akom množstve destilovanej vody sa má syridlo rozpustiť? Prvý krát som rozpustila primeranú dávku na 5l mlieka v množstve vody "bajočko" ....a nič sa neudialo Potom som pridala viac syridla do menej vody-prebehlo to čo malo, ale už to nebolo až tak ono... Ak by to nebol pre teba problém, daj nejakú pribl. mierku vody...aj pre ostatné šikulky na mimibazare, aby sa im lepšie darilo... )) Vďaka... |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (7.4.2010, 18:43) | ||
Alenka, trosku si ma zaskocila, takouto presnou otazkou, ja som daval do polky takeho maleho skleneneho poharika, moze to byt necele deci, nejsom teraz v doma, tak to neviem presne odmerat, ale urcite som nepouzil viac ako deci. Dufam ze som pomohol | ||
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (9.4.2010, 9:09) | |||
Ďakujem za odpoveď Miško - to ja som dala rozhodne menej vody, žeby to bolo preto??? Tak skúsim nabudúce pridať uvidíme, či to bolo ono... Ešte raz vďaka Miško a nech sa ti darí v ďalších skvelých receptíkoch... |
|||
ODPOVEDAŤ |
Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 (5.4.2010, 12:17) |
tak tento receptík ma vážne zaujal, automat máme za rohom, síce 18 kilometrovým rohom ale určite sa oplatí vyskúšať, ako sa tak kukám na výsledok Tvojej práce no, zapojím do toho asi celú rodinku, keďže sama sa bojím :D no a na srvátku sa tiež veľmi teším, pretože som sa rozhodla trošku liečiť telo aj zdravou stravou a píšeš, že je veľmi prospešná, takže tak |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (5.4.2010, 15:44) | ||
Ale Lubi, ten syr zmaknes aj sama, nemas sa coho bat. . Ja by som sa chcel ale teba spytat aky je rozdiel medzi americkymi palacinkami a lievancami? Pozeral som tvoje recepty a napadla ma tato myslienka | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 (27.4.2010, 15:33) | ||
vieš, že sama neviem? možno v tom množstve prášku do pečiva - my lievance nerobíme, robievame iba americké palacinky, aj ten recept je upravený podľa amerického na tie ich megapalacinky ale pokiaľ si pamätám, lievance bývali hutnejšie a ťažšie, ale podstatný rozdiel bude len v názve | ||
ODPOVEDAŤ |
Daniela H. (kikahu) ID 85238 (23.3.2010, 14:45) |
Ahoj Miško, no niečo úžasné - presný postup výroby, rady, kde čo kúpiť a ešte aj odborný výklad k chemickým reakciám ..........si zlatýýýýýýýýýý, dobre som sa zabavila, čosi nové dozvedela a dostala aj chuť na výrobu syrika. Ďakujeeeem, teším sa na ďalšie inšpirácie. Daniela |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (26.3.2010, 14:37) | ||
dakujem Dani za pekne ohodnotenie, ked budes robit syr, daj vediet ako chutil | ||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (upravené 26.3.2010, 15:00) | ||
ODPOVEDAŤ |
gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (23.3.2010, 8:57) | |
Michal si šikovný,my sme tiež mali dávnejšie kravičku a robila som syr aj tvaroh,vtedy som mlieko nenávidela,toľko sme ho mali,že som iné nerobila iba dookola s mliekom...ja som syridlo kupovala v predajni Farby-Laky | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (25.3.2010, 21:31) | ||
No to mas stastie Gabi, nez som objavil Climax tak som obehal vsetky drogerie, farby-laky, lekarne ktore som objavil a vsade na mna pozerali ze ci som sa s konom zrazil | ||
ODPOVEDAŤ |
katka s. (mischa) ID 7257 (22.3.2010, 22:02) | |
normalne som dostala chut na syr a ziaden prave doma nemame | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 19:34) | ||
Kati, no vies co ine ti teraz zostava nez si ho sama vyrobit | ||
ODPOVEDAŤ |
Monika P. (MoňaP) ID 8172, mimibazar.sk/bumba (22.3.2010, 15:50) | |
Ahoj aj mne ta slovencina vadi,ale nie az tak,aby si nemohol vymyslat a pisat dalej Neskutocne nam pomahas konecne mam kompletne info o kravskom mlieko, mne ho nastastie predavaju skoro za domom , tak som vo vyhode. Len som sa nemohla ku tomu dopracovat,pre nedostatok info... Vdaka Tebe - napravene, ked sa mi podari, mas u nas zmrzlinu ... tak cakam co sem zasa "zavesis",vela uspechov, z ktorych budeme tazit aj my ostatne Monika z B.Mikulasa | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 18:45) | ||
Ahoj Moni, no verim ze syrecek sa ti podari, ak by si nevedela zohnat syridlo, cez Bure jazdim vlakom, tak by som ti ho mohol priviest z Ba. Momentalne sa chystam na fascinujuce pozorovanie bobrov zijucich popri zeleznicnej trati medzi Humencami a Burami Ale okrem toho mam na plane este dalsie dve veci sem pridat, len rozmyslam kedy budem mat cas na to ich vobec urobit | ||
ODPOVEDAŤ |
Monika P. (MoňaP) ID 8172, mimibazar.sk/bumba (25.3.2010, 22:06) | |||
Jeej, uz aby som mala na to cas, dakujem za ochotu, teraz sa venujem mojmu malemu bobrovi , mame vyberat nosne mandle a potom operacia apendixu ho caka, tak syr zatial len takto na foto,ale ja ho raz vyrobim !!! Tak hadam Ta stihnem do prazdnin a potom vyhodis z okna vlaku balicek syridla, len aby som ho v trave nasla Dik este raz, ja sa urcite ozvem,len aby som uz mala po tom... Krasnu Velku noc |
|||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (25.3.2010, 22:19) | ||||
Juuuj, tak to malemu ozaj nezavidim, nastastie som nic takehoto nikdy absolvovat nemusel. Verim ze tvoj bobrik to cele precka lepsie ako ty a potom sa do syrovania pustite spolu | ||||
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.3.2010, 19:37) | ||
Ja mam rodinu na Humencoch,sem- tam tam aj jazdíme Moj oco odtial pochadza a ja som tam chodievala k tete na prazdniny..super zažitky,krasne prostredie...jaaaaaaaaj puberta...bejvávalo | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (22.3.2010, 15:00) | |
wuaaaav to teda čumím akého šikovného mladého muža tu máme Syr určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 17:09) | ||
Jani, potom daj vediet, ako chutil | ||
ODPOVEDAŤ |
Mária V. (frezia) ID 904 (22.3.2010, 14:49) | |
Michal Presne takto to robieva aj moja mama, dokonca i z kozieho mlieka , len tam ide iné syridlo Inak som prekvapená, že je problém zohnať syridlo , ja som ho kupovala v RK bežne v hospodárskych potrebách. Síce neviem, či momentálne ešte fungujú Nedávno som bola v jednom obchodíku so syrmi a bryndzou, tak som sa opýtala aj na syridlo a veľmi ochotne mi ho predali na rôzne druhy mlieka. U nás má aj bryndziareň malú predajňu, tak možno aj na takých miestach by sa niečo našlo . Držím palce pri experimentoch a teším sa na receptíky . Maja |
|
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.3.2010, 19:10) | |
majka ,ani nevieš ako si mi pomohla,akurat som dnes rozmyšlala ze kde by ho v rk mohli mat..a mlieko predavaju zevraj v ludrovej na družstve,tak skusime aj my niečo vyrobit dakujeeeeeeem | |
ODPOVEDAŤ |
Mária V. (frezia) ID 904 (19.5.2010, 14:12) | |||
Martuška, už aj v RK máme mliečny automat . Ak si to náhodou nezaregistrovala, je pri Liskovsej predajni mäsa . | |||
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (19.5.2010, 18:47) | |||
Dakujem Majka,ale mala som info o nom skor ako ho tam namontovali,lebo mi v tej predajni robí ujo tak už len skušat všeličo z neho inak stale su pri nom ludia,ma uspech | |||
ODPOVEDAŤ |
Mária V. (frezia) ID 904 (22.3.2010, 19:42) | |||
rado sa stalo, len dúfam, že ho zoženieš, zdá sa mi, že naposledy som to kupovala tuším niekde pri Tatra banke. Pred tým bola tá predajňa syrov tuším na Mostovej. Len som si musela doniesť vlastnú fľaštičku a tuším min. 2dcl boli ochotní predať, ale v chladničke to vydrží aj rok. rozmýšľam, že aj pri vchode do voj. nemocnice predávajú zo stánku mliečne výrobky, možno aj tam by boli ochotní alebo v Baničnom, v nejakom dvore predávaju mliečne výrobky z Gejdáku. Dúfam, že si pomaškrtíte . Pa pa |
|||
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179 (22.3.2010, 14:22) | |
Teda Michal Kurz chémie za mnou, super postup Klobúk dole Ja zatiaľ z automatového mlieka robím iba tvaroh, ale začnem teda aj syry Diky |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 22:22) | ||
Vidis Marti, akurat si mi padla pod ruku, cez vykend budem robit tvarohac- kolac. Tvaroh som este neskusal robit, postup viem, len ma zaujima kolko tvarohu vznikne z 1l mlieka aby som ho nemal malo alebo moc. | ||
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179 (29.3.2010, 11:59) | |||
Neskoro, ale predsa Ja robím z 2l mlieka a mávam okolo 600g tvarohu Takže z litra máš tak 300g...určite si sprav naraz z 2L a ostatok zamraz |
|||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (29.3.2010, 16:54) | ||||
No neskoro, ale predsa, Robil som zo 4l bolo toho okolo 1kg, ale nic som nemrazil, rovno som z neho urobil tvaroznik a bol tak peeeekne stedry |
||||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (22.3.2010, 10:33) | |
teda Michal klobúk dole pred tvojimi šikovnými ručičkami , vidím, že u nás na Záhorí sa rodia šikovní chlapci | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 20:18) | ||
Ivet a hlavne sikovne dievcata, ved si toho dokazom, mimochodom, ak by si chcela syr vyskusat, mozem ti priviest z Ba syridlo | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.3.2010, 20:21) | |||
A vieš, že by som aj vyskúšala? Ak môžeš, tak mi ho prines. Napíš mi na iveta.svatikova@vszp.sk, alebo iveta.svatikova@gmail.com a dohodneme sa. Ozaj, kde je ten mliekomat? |
|||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 21:24) | ||||
Mliekomat v Senici je v mesiarstve- vo vnutri, cez cestu oproti papiernictvu Fax Copy. 1l stoji 50 centov, mozes si priniest akukolvek flasu, povies tete a ona ti to nacapuje aby si neporozlievala Je velmi ochotna ta pani. Syridlo by som dokazal kupit teoreticky vo stvrtok doobeda. Moje cislo je 0905 950 753, staci ak mi prezvonis, ked ho vo stvrtok kupim brnknem ti a v sobotu alebo v nedelu zoberem do parku vyvencit nasho havina, ty zober tvojho a je to | ||||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (21.3.2010, 20:17) | |
Perfektne.....Michal prosim ta, kde je v Senici mliecny automat? ja som Senicanka ako lusk, ale automat som nepostrehla dakujem.... je z teba sikovny mlady muz... |
|
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (21.3.2010, 20:33) | ||
Zuzka, je trosku schovany, . Ked si na hlavnej krizovatke, ides smer Kunov, tak automat je umiestneny v mesiarstve 100m od krizovatky na pravej strane. | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (21.3.2010, 21:46) | |||
Misko, jeeeej, dakujem, zajtra rano v ramci prechadzky pohladame.... a on je priamo v masiarstve?? |
|||
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (21.3.2010, 21:52) | ||||
JO JO, v nutri, prines si hocijaku pet flasu aj 2l sa tam vleze, povies pri pulte tete a ona ti to nacapuje aby si neporozlievala | ||||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |