. .. .. .. .. .. .
. .

NÁVOD - Rýchle obaľovanie karfiólu a šampiónov

NÁZOV
VŠETKY NÁVODY
FOTOGRAFIE
SCRAPBOOK
RUČNÍ PRÁCE
BYDLENÍ
ZAHRADA
AKTIVITY S DĚTMI
SPORTOVNÍ AKTIVITY
DIETY
DOMÁCÍ MAZLÍČCI
SBĚRATELSTVÍ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
<< stehy na vyšívanie a iné | Rýchle obaľovanie karfiólu a šampiónov | Tilda Garden Helper >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka H. (kvietocek) ID 24783, mimibazar.sk/kvietocek (31.1.2011, 12:22)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina G. (kabaga) ID 21443, mimibazar.sk/kabaga (28.1.2011, 22:21)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Milada K. (milad) ID 54061 (28.1.2011, 17:22)
Ďakujem za radu, práve sme dojedli hromadu šampiňónov, ani odfotiť som nestihla a už môžem zas prezerať MMB (Y), netrvalo to dlho a nemusím ani upratovať. Je to lepšie ako sáčky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Mária B. (maJamaJa) ID 25282, mimibazar.sk/majamaja (28.1.2011, 13:14)
Toto som potrebovala (clamp).
Vypážaný karfiol super, len tú babračku okolo toho keby niekto iný urobil . Určite vyskúšam (Y) :-) (F)
ODPOVEDAŤ
ANNA N. (nad) ID 76418 (28.1.2011, 10:53)
nikdy som neobaľovala inak ako múku a strúhanku vo vrecúškach. Vajíčko v miske. Naučila som sa to od mamy a nikdy žiadny neporiadok a obalené za okamih.Dokonca ho ani nevyprážam na oleji , ale dám zapiecť do rúry. Nieje mastný a super chrumkavý... (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (AdaHeis-metráž) ID 99318, mimibazar.sk/adhezv (27.1.2011, 22:42)
:-) :-) :-) :-)overené aj ja ja to tak robím už nejaký ten rok http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18510&user=99318 :-) :-) :-) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Diana S. (Lilidia) ID 14652, mimibazar.sk/lilidia (28.1.2011, 18:42)
Aj mne sa zdalo, že to tu už bolo ... (hello) (Y)
ODPOVEDAŤ
Judita K. (Judka) ID 3814, mimibazar.sk/judka (27.1.2011, 19:58)
(Y) (Y) No tiež super ale ja to robím v mikroténových sáčkoch s ušami - najbližšie pridám foto - ono je to jednoduché do jedného dáte múku do druhého strúhanku a vajíčko nechám klasicky v miske - obaľuje sa to princípom poťahovania ušiek na sáčku hore dole a šup do vajíčka a odtiaľ do strúhanky - tiež sa dá obaľovať aj viac kúskov pokiaľ nie sú moc veliké
ODPOVEDAŤ
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (27.1.2011, 19:33)
karfiol sa vôbec nemusí obaľovať v múke, vôbec to vo výslednom efekt nezbadáte a ušetríte si robotu (F) (F) (F) Ja dávam len do vajíčka a potom do sáčku so strúhankou :-)
ODPOVEDAŤ
Anna Ž. (maryanche) ID 20821, mimibazar.sk/karkuulka (27.1.2011, 16:10)
dá sa to spraviť i tak,že strúhanku i múku naspypeš do sáčka,vkladáš po jednom kúsku a prstami ho "zaškrtíš" pohopkáš sáčkom a je to.inak (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Dada S. (DadkaS) ID 25660, mimibazar.sk/dadkas (27.1.2011, 16:15)
áno, to ´bolo asi len 1 raz, čo som obaľovala v sáčku *-) a aj posledný.. a to som obaľovala len šampóny... všetko bolo zapatlané ,-) ,-) ,-) misky sú rýchlejšie (H)
ODPOVEDAŤ
Alena D. (AlaNR) ID 166636 (27.1.2011, 15:57)
Medailu tomu, kto vymyslel tento postup ako prvý! (L)
Ja používam tri misky, aj na strúhanku. Bezbordelová záležitosť a ruky čisté. A to nehovorím, že mi to trvá chvíľočku. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Dada S. (DadkaS) ID 25660, mimibazar.sk/dadkas (27.1.2011, 16:07)
Ja takto obaľujem už roky rokúce, tiež som postup niekde počula... ale |:o) |:o) |:o) hlavne ak máte veľkú rodinu a veľa papkáčov ,-), a v kuchyni ste celé predpoludnie, .. tak prečo sa nepodeliť a neuľahčiť život kuchtičkám.. no nie?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu