Daniela U. (delilahu) ID 150936 | zobrazit další návody
ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbili 2 návštěvníci)
Rýchlo obalené kurča
[17.7.2011]
Rozporcované kurča nasolíme a okoreníme. Do veľkého mikroténového sáčku si dáme tri pol. lyžice múky (približné množstvo potrebné na obalenie) vložíme doňho naporcované kurča,vrecko zavrieme a pekne to premiesime aby sa nám múka dostala na všetko mäsko.Potom obalíme vo vajíčku a znovu dáme do sáčku ale so strúhankou,strúhanky treba dať viac,lebo tej sa viac minie ja som dala len tak od oka.Keď sa to obaluje v strúhanke tak to ide horšie ale hlavné je že neni neporiadok po kuchyni a mám čisté ruky :)) Tento nápad mi poradila moja kamarátka,ktorá sa čudovala že prečo to tak už dávno nerobím :D |
 | Katarina G. (kabaga) ID 21443, mimibazar.sk/kabaga (22.7.2011, 9:21) |
ja obalujem karfiol na vysmazanie podobnym sposobom,ibaze to TRASIEM v miske s vekom....takze kura by sa dalo rovnakym sposobom  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (21.7.2011, 23:27) |
Super nápad, vyskúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |