končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
sampinonove suflePOTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 500 gr. sampinonov* 2 zemiaky* 1 mlada cibulka* 2 struciky cesnaku* 2 vajecne zltky 3 vajecne bielka (ja som dala 3 vajcia - 3 zltka a 3 bielka) 25 gr. masla 1 phar smotany na varenie maslo a muka na vysypanie formy voda olivovy panensky olej sol petrzlen POSTUP PRÍPRAVY pripravime si zemiakovu kasu a odlozime. na panvici rozpalime olej a pridame cesnak a cibulku na drobno pokrajane - uprazime do zlatista, pridame pokrajane sampinony a nechame ich pekne uprazit - do makucka. pripravene sampinonky primiesame do rezervovanej zemiakovej kase. vyslahame zltka a pridame do zemiakovej kase. bielka vyslahame na pevny sneh - pomaly aby to cele nekleslo. - samozrejme solime podla chuti. na koniec vymazeme formu - ja som pouzila hlinenu okruhlu formu alebo tiez je mozne urobit individualne porcie - takze je si treba zadovazit mensie formicky podla vkusu a poctu jedakov v rodine:) Podavame s omackou zo smotany na varenie, ktora sa vymiesa z 2 lyzicami zemiakoveho pure - ktore, hups zabudla som to napisat na zaciatku, je potrebne si odlozit ;) - a pridat nakrajany petrzlen. chutne a lacne aj detom chuti. dobru chut Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 30.1.2015, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
SALMOREJO - (citaj salmorecho) - andaluzska specialitka.POTREBNÉ PRÍSADY 2 strucky cesnaku - 1kg velmi cervenych a dozretych paradajok - 1 mala lyzicka soli (alebo teda podla chuti) - 150g(viac-menej) striedky z bieleho chleba(ja som pouzila bezlepkovy sendvichovy chlieb - nakolko mame v rodine celiaka) - 30g octu (ja davam trosku menej okolo 20g) - 150g oleja panensky olivovy extra.. na ozdobenie - 2 varene vajcia a potom kto moze tak naj je spanielsky jamon na kusocky - alebo potom nejake to udene masko trochu oprazene. POSTUP PRÍPRAVY postup v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
MOCHE MANČEGO - ALEBO PARADAJKOVY LETNY SALATPOTREBNÉ PRÍSADY mozeme pouzivat bud cerstve paradajky - 3-4 velke paradajky, alebo cele paradajky zakonzervovane bez supky - vidi sa mi ze sa volaju talianske paradajky - pokial pouzijete tieto z konzervy tak to bud stavnatejsie. 2 vajcia 1/2 cibule 1 konzerva tuniaka olivy - cierne alebo zelene - podla chuti olej - najlepsie olivovy sol POSTUP PRÍPRAVY uvarime vajcia na tvrdo. do nadoby, v ktorej budete servirovat - najlepsie ak sa moze aj zatvarat s nejakou pokrievkou, sa polozia nakrajane paradajky na male kusky, nakrajate cibulu na pasiky a date to na tie nakrajane paradajky, navrh sa polozi tuniak a vajicka na tvrdo nakrajane na kolieska. pridaju sa olivy,posolite to a pridate olej podla chuti. dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |