končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 270 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25,.,27 ďalšie >> |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Bezlepkové jablkové mafinyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 malé jablko,175g masla,štipka soli,1 vanilínový cukor,150 g kryštálového cukru,4 vajíčka,350g múky JIZERKA,1 prášok do pečiva,6 lyžíc mlieka,marhuľový lekvár,väčšie papierové košíčky POSTUP PRÍPRAVY Jablko umyjeme,ošúpeme,zbavíme jadrovníka a nakrájame na malé kocky.Maslo,vanilínový cukor,soľ a 150 g kryštálového cukru vyšľaháme dopenista,pridáme vajíčka.Múku zmiešame s práškom do pečiva a striedavo, so 6 lyžicami mlieka zapracujeme do cesta.Aby mafiny boli nadýchané,musíme pracovať rýchlo.Papierový košíček potrieme olejom a dáme ho do priehlbiniek plechu na mafiny.Naplníme cestom,vtlačíme 1 KL marhuľového lekváru a doplníme cesto asi do dvoch tretín košíčka a pečieme vo vyhriatej rúre cca 20 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Peter T. (tkacik) ID 21080 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2010, 9:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Vianočné bezlepkové koláčikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Andrea M. (andy29) ID 44947 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.3.2015, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Saške k meninám - ďalšia bezlepkováPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus- 100g Mix C, 40 g Mantler, 40 g kukuričnej, 40 g ryžovej múky, 200 g cukru, 125 g masla, 4 vajcia, 1 prášok do pečiva Dr. Oetker, 125 ml mlieka Ríbezľový džem Maslový krém + mandarinky Poťahovacia hmota K2 POSTUP PRÍPRAVY Korpus- maslo vymiešame s cukrom, potom pridáme žltky, mlieko, múku a prášok do pečiva a vymiešame. Ušľaháme sneh a vmiešame ho do cesta. Pečieme na 180 C asi 40 min. podľa rúry :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Andrea M. (andy29) ID 44947 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.1.2010, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Božské kokosové ježe - bezlepkovéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Recept som robila podľa receptu tu na mmb - kokosové ježe s karamelom , jediné, čo som zmenila bola múka. Tú som miešala - 150g múky Mix C, 50 g Mantler bez laktozy, 50 g kukuričnej, 50 g ryžovej múky.Ježe boli fantastické, akurát sa trochu horšie obaľovali alebo to bolo možno tým, že nemám tú cukrársku zručnosť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Andrea M. (andy29) ID 44947 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2010, 19:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Naše vianočné bezlepkové koláčikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY parížske rožky, ježkovia, linecké koláčiky, lístkové šatôčky, piškótové jednohubky,guľky a medovníčky,šuhajdy ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Anna M. (temagal) ID 14881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 6.1.2010, 0:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
kokosová kockaPOTREBNÉ PRÍSADY 300g práškového cukru 50g palmového tuku 4PL medu 2 vajcia 2dl ryžového mlieka 500g múky – kukuričná hladká 150g + PROMIX PK špeciál 300g + ryžová hl.50g 1 prášok do pečiva Poleva: 5dl ryžového mlieka (5dl vody + 5 PL ryžového prášk.nápoja Asiana) 150g palmového tuku 200g práškového cukru 4PL kakaa rumová príchuť 300g strúhaného kokosu POSTUP PRÍPRAVY vajcia s cukrom. Pridáme med a tuk, vymiešame. Pridáme mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180°C 25 minút. Necháme vychladnúť a pokrájame na kocky (alebo iné tvary). Urobíme polevu: Mlieko, tuk, cukor a kakao zmiešame a rozpustíme nad parou. Pridáme pár kvapiek rumovej príchute. Môžeme pridať aj 50ml bieleho rumu (pravého) alebo iného alkoholu. Kocky namáčame (krátko a rýchlo, aby sa nerozmočili) v poleve a obalíme v kokose. Necháme postáť aspoň cez noc. recept mám z rodinka,foto moj koláčik ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.12.2009, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Moja prvá poschodová bezlepková tortaPOTREBNÉ PRÍSADY základný recept na 1 korpus : 6 PL trstinového cukru, 3 celé vajcia, 3 PL studenej vody, 6 PL Mix C, štipka prášku do pečiva. Do kakaového korpusu som dala namiesto 2 PL múky kakao. Na plnku: 500 g Palmely, 2 vanilk. pudingy Dr Oetker ( Creme Ole ), 20 dkg cukru, 1/2 l ryžového mlieka, 200 g horkej 75% čokolády bez lepku. Na poťahovanie - pravý marcipán, mramorový efekt ( ktorý žiaľ na fotke nebolo vidno ), kvietky sú z MMF POSTUP PRÍPRAVY Korpus: Cukor, bielky, vodu vyšľaháme do peny, pridáme žĺtky a šľaháme, pokiaľ nestratí žltú farbu. Potom pridáme bezlepkovú múku MixC ( alebo Zlatý klas ) s práškom do pečiva a opatrne zamiešame... toto je biely korpus. Ak chceme tmavý, tak pridáme kakao. Plnka: v mlieku rozmiešame mixérom pudingy Créme Olé ( to sú tie bez varenia ). V druhej miske vymiešame zmäknutú Palmelu s práškovým cukrom. Ak potrebujeme kakaový krém, tak primiešame nad parou roztopenú horkú čokoládu. Spojíme puding s maslom a zmiešame. Prvé poschodie - potrebovala som 1 obdĺžnikový kakaový korpus a 2 okrúhle biele korpusy. Obdĺžnikový som si nakrájala na 6 cm široké pásy a potrela bielym krémom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zlatica T. (zlatúšik) ID 5950 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 16.1.2015, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Minibagetky - bezlepkovéPOTREBNÉ PRÍSADY 330 ml vlažnej vody, 1 PL oleja, 1 KL jablčného octu, 1 KL vlákniny Psylia, 400 g múky Mix B, 1KL cukru, 1KL soli, 1 droždie Dr. Oetker POSTUP PRÍPRAVY Prísady dáme do pekárničky a necháme si vymiesiť cesto, kto nemá pekárničku, može použiť mixér a miesi 4-5 min. Potom vyformujeme 6-8 ks bagetiek, prípadne žemličiek. Dáme kysnúť do rúry na 45 C na 30 min. Do rúry dáme aj nejaku malu misku alebo hrnček s vodou. Pečieme na 230C do zlatozlta. Žemličky sú po upečení makkučké, akurát kôrka bola taká chrumkavejšia. Našej Saške veľmi chutili. Počas kysnutia krásne narástli, pred tým mali výšku cca 2-3 cm a po upečení 6-7 cm. Pripomínaju sladké žemle Bon Matin, len nie sú sladké :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Andrea M. (andy29) ID 44947 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 30.5.2014, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Vynikajúce škoricové a kakaové osie hniezda - bezlepkovéPOTREBNÉ PRÍSADY 400g svetlej BZL múky - napr MIXB alebo mix iných múk, štipka soli, 40g kryšt.cukru, 1 ČL guar.gumy+1 ČL jablčnej vlákniny/udržuje vlhkosť/ + 1ČL Psyllia, 25g čerstvého droždia, 1 vajce, 50g roztopeného masla, 200ml vlažného mlieka, NA PLNKU: 60g roztopeného masla-margarínu, 50g cukru, 1ČL škorice, 1PL kakaa, hŕstka hrozienok/namočených v rume alebo obarenych vriacou vodou/ , NA POTRETIE: 1vajičko, kryšt.cukor POSTUP PRÍPRAVY Do vlažného mlieka dáme štipku cukru a rozdrobíme droždie-ak robíme z čerstvého- a nehcáme vyjsť kvások. Medzitým zmiešame múku so soľou, guar.gumou, jabl.vlákninou, psylliom. Do pekarničky dáme rozpustené maslo, vajíčko, kvások, cukor a múku. Zapneme na program cesto -alebo cesto na pizzu, tak, aby to spracovalo a ca. pol hod.kyslo. Potom cesto vyberieme a postup nižšie: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Katarína N. (Hugi) ID 54673 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Bezlepkové žemle a rožkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g muky Mix B, 1/2 kl soli, 3 PL oleja, 200 ml vlažnej vody, 1 sáčik droždia Dr. Oetker POSTUP PRÍPRAVY V pekárničke si vymiesime cesto a mokrými rukami formujeme 6 ks žemličiek. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme do rúry na 50 stupnov nakysnúť na polhodinku. Žemličky zdvojnásobia objem, potom prepneme na 200 stupňov pečieme 20-25 minút. Po upečení som ich potrela rozpusteným maslom - kôrka zmäkla a krásne voňajú. Žemličky sú chutné aj na druhý deň. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Andrea M. (andy29) ID 44947 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.1.2011, 20:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 270 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25,.,27 ďalšie >> |