
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
![]() ŽERBO TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY vajcia, cukor, muka, cokolada, hera,... nizsie v recepte POSTUP PRÍPRAVY 1. Urobime si grilaž z 150 g opražených orieškov a 150 g kryštálového cukru. Cukor roztopime na panvici, ked je zlatohnedy a roztopeny pridame opražene oriešky, vylejeme to na pomasteny papier na pečenie. Keď vychladne, zomelieme na mlynčeku na orechy a odložime. 2. Upečieme si korpus z 5 vajec, 5 lyžíc horúcej vody, 200 g cukru, 175 g hladkej múky, lyžička pečivového prášku, 2 PL kakao. Žltka, cukor a vodu vymiešame na penu, pridame zmes muky, kakaa a prašku do pečiva, nakoniec sneh z bielkov. Upecieme v okruhlej forme, priemer aspon 24 cm. Po vychladnuti prekrojit na polovicu. 3. Z 5 bielkov a 5 lyžíc cukru urobime sneh, dame na spodok z formy a pomalicky ususime v trube do chrumkava. 4. 5 žltkov, 2 cele vajcia a 1 šalka cukru uvarime na pare do zhusnutia, pridame 100 g cokolady. Ked vychladne vychlahame 1 heru a pridame uvareny krem. 5. Na jeden plat cesta dame polovicu kremu, na to dame polevu z 1 cokolady, trosku masla a mlieka. (toto treba uvarit az ked mate natrete cesto, aby vam poleva nezhusla) Na cokoladu nasypeme orieškovy grilaz lyzicou, cele to tam navrstvime. Na to ide plat z bielkov, potom zasa krem a na vrch druhe cesto. Krem si mozete rozdelit ta, aby vam zostalo aj na boky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Zhanam recept na TORTU BOLEROPOTREBNÉ PRÍSADY Zhanam recept na tortu Bolero POSTUP PRÍPRAVY Malo by ist o kakaovy korpus, v nom tvarohova plnka, na tom visne a parizsky krem a cele to poliate cokoladovou polevou. Mozno by som to vedela aj sama nejako vymysliet ale osvedceny recept je asi lepsi. Dakujem moc ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 19.1.2013, 9:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() JABLKOVÉ ŠIŠKYPOTREBNÉ PRÍSADY 6 sladkokyslých letných jabĺk, 3 vajcia, mlieko, hladká múka, trochu cukru a soli, olej na vyprážanie, škoricový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY 1. Jablká ošúpeme a postrúhame 2. v miske urobíme z vajec,mlieka, múky, trochu cukru a soli husé palacinkové cesto. 3. do cesta pridáme nastrúhané jablká. 4. Na pekáči rozpálime olej a lyžicou ukladáme šišky. Pečieme soboch strán do zlatista. 5. upečené šišky vyberáme na kuchynský papier, aby neboli moc mastné. 6. posypeme každú škoricovým cukrom a ešte teplé podávame Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |