. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Kristína S. (Simonova) ID 973
.
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2005
Naposledy: 7.4.2016 7:52
Aktualizácia: 11.10.2012 7:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 61
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

TORTY

ŽERBO TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

vajcia, cukor, muka, cokolada, hera,... nizsie v recepte

POSTUP PRÍPRAVY

1. Urobime si grilaž z 150 g opražených orieškov a 150 g kryštálového cukru. Cukor roztopime na panvici, ked je zlatohnedy a roztopeny pridame opražene oriešky, vylejeme to na pomasteny papier na pečenie. Keď vychladne, zomelieme na mlynčeku na orechy a odložime.
2. Upečieme si korpus z 5 vajec, 5 lyžíc horúcej vody, 200 g cukru, 175 g hladkej múky, lyžička pečivového prášku, 2 PL kakao. Žltka, cukor a vodu vymiešame na penu, pridame zmes muky, kakaa a prašku do pečiva, nakoniec sneh z bielkov. Upecieme v okruhlej forme, priemer aspon 24 cm. Po vychladnuti prekrojit na polovicu.
3. Z 5 bielkov a 5 lyžíc cukru urobime sneh, dame na spodok z formy a pomalicky ususime v trube do chrumkava.
4. 5 žltkov, 2 cele vajcia a 1 šalka cukru uvarime na pare do zhusnutia, pridame 100 g cokolady. Ked vychladne vychlahame 1 heru a pridame uvareny krem.
5. Na jeden plat cesta dame polovicu kremu, na to dame polevu z 1 cokolady, trosku masla a mlieka. (toto treba uvarit az ked mate natrete cesto, aby vam poleva nezhusla)
Na cokoladu nasypeme orieškovy grilaz lyzicou, cele to tam navrstvime.
Na to ide plat z bielkov, potom zasa krem a na vrch druhe cesto.
Krem si mozete rozdelit ta, aby vam zostalo aj na boky.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Zhanam recept na TORTU BOLERO



POTREBNÉ PRÍSADY

Zhanam recept na tortu Bolero

POSTUP PRÍPRAVY

Malo by ist o kakaovy korpus, v nom tvarohova plnka, na tom visne a parizsky krem a cele to poliate cokoladovou polevou. Mozno by som to vedela aj sama nejako vymysliet ale osvedceny recept je asi lepsi.
Dakujem moc

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.1.2013, 9:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

JABLKOVÉ ŠIŠKY



POTREBNÉ PRÍSADY

6 sladkokyslých letných jabĺk, 3 vajcia, mlieko, hladká múka, trochu cukru a soli, olej na vyprážanie, škoricový cukor na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Jablká ošúpeme a postrúhame
2. v miske urobíme z vajec,mlieka, múky, trochu cukru a soli husé palacinkové cesto.
3. do cesta pridáme nastrúhané jablká.
4. Na pekáči rozpálime olej a lyžicou ukladáme šišky. Pečieme soboch strán do zlatista.
5. upečené šišky vyberáme na kuchynský papier, aby neboli moc mastné.
6. posypeme každú škoricovým cukrom a ešte teplé podávame
Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu