
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() domaci chlieb EMILKO 1POTREBNÉ PRÍSADY vychadzala som z receptu EMILKO, trocha som si ho poupravila mnozstvo surovin je na 900 g chlebik, korka tmava, program 1 zakladny 465 g muky /378 g hladka, 18O g vyberova, z ktorej som 2 pol. lyzice odobrala a nahradila som ich 2 lyzicami celozrnej muky/ 1/4 drozdia 1 PL cukru 15O ml tepleho mlieka 18O ml teplej vody 2 PL oleja 2 CL soli 1 alebo 2 uvarene postruhane zemiaky 1 PL ocot 1 PL melty prisady - sezam, rasca, slnecnicove semiacka,... POSTUP PRÍPRAVY postup pripravy je klasicky ako pri peceni chleba chlebik je vyborny a nam velmi chuti ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 15.7.2009, 7:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Parená knedľaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g výberovej múky (skúšala som aj z hladkej) 1/2 droždia 2 PL kryšt. cukru 125 ml teplého mlieka 125 ml teplej vody 100 ml oleja 1 vajce 1,5 KL soli POSTUP PRÍPRAVY Urobíme kvások, ktorý dáme na dno nádoby, pridáme mlieko, vodu, vajce, olej. Nasypeme múku s cukrom, narch soľ. Zapneme program CESTO. Po vykysnutí cesto rozdelíme na 2 alebo 3 časti, vytvoríme knedlíkový tvar. Necháme podkysnúť a dáme nad paru po jednom na 20 min. Potrieme olejom a necháme trocha vychladnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 1.4.2012, 15:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |