končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Gaštanové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Čo budete potrebovať: 4 vajcia., 6 lyžíc kryštálového cukru., 6 lyžíc polohrubej múky., dl oleja., lyžička kakaa., prášok do pečiva., Plnka – 1/2 masla., 3 lyžice práškového cukru., kocka gaštanového pyré., zlatý klas., 3 dl mlieka., Karamelová šľahačka – 4 lyžice kryštálového cukru., 3 dl mlieka., 2 práškové šľahačky., stužovač šľahačky., POSTUP PRÍPRAVY Postup: Celé vajcia vyšľaháme. Pridáme olej, múku, kakao a kypriaci prášok. premiešame a dáme piecť do vyhriatej rúry. po vychladnutí cesto necháme na plechu a natrieme ho plnkou. Na plnku príde vrstva karamelovej šľahačky. Plnka – Z mlieka a zo zlatého klasu uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Maslo, práškový cukor a gaštanové pyré spolu vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše. Karamelová šľahačka – Cukor upálime na karamel, no prv, než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami, stužovačom a vyšľaháme. Moje obmeny: Ja som dávala 6 vajec nie 4 a kakaa tiež trošičku viac aby bolo cesto viac hnedšie. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 8.5.2014, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |