. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Michaela N. (Mikaela32) ID 95455
.
Oblasť: Púchov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.5.2009
Naposledy: 1.11.2022 20:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 11
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

POLIEVKY

Žihľavová krémová polievka - bez lepku a laktozy



POTREBNÉ PRÍSADY

Recept pre 3litre : 50Ks zihlavy (cele rastliny bez korena ak je mlada) starsia zihlava tu treba preriedit 2Ks vacsich zemiakov 3L vody\r\n3Ks hlavky cesnaku Muškatový oriešok Korenie Soľ Solamil na dohustenie

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu dame varit. Zemiaky ocistime a nakrajame. Pridame ked sa voda zacne varit. Asi po 10minutach pridame ocistenu zihlavu (lepsie sa mixuje ked je rozdelena na mensie casti) asi 5minut varime. Vypne z ohna a mozme mixovat. Pridame solamil a dame zavarit. Ked vypneme z ohna po 5minutach pridame prelisovany cesnak. Dochutime solou, ciernym korenim a muskatovym orieskom. Mozme podavat s krutonmi. Dobru chut zelam :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Penne so špenátom a tuniakom



POTREBNÉ PRÍSADY

Čas prípravy: 25min 1 porcia: 150g Penne cestovín (alebo iných) 3-4 PL Kyslej smotany 7 Guličiek mrazeného špenátu 70g Tuniaka v konzerve soľ, olivový olej, kúsok masla, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny varíme cca 9-13min s lyžičkou soli a s troškou olivového oleja. Špenát rozmrazíme buď v mikrovlnej trúbe alebo ho rozmrazíme nad parou. Keď sa cestoviny dovaria scedíme ich ale bez peužitia vody ida ich necháme odkvapkať. Medzi tým si prichystáme panvicu s kúskom masla. Keď je panvica rozohriatá pridáme špenát, tuniaka a cestoviny asi 5min to tam necháme občas premiešame. Potom pridáme 3-4 PL kyslej smotany, premiešame chvíľu to necháme spolu podusiť a opäť premiešame a môžme podávať.
Môžme pridať aj cherry paradajky na panvicu alebo aj kocky syra. Prajem dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 23.6.2010, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu