
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Domáci chlieb-EMILKOPOTREBNÉ PRÍSADY 465 g múky/ 315g hladká, 150 výberová/ ¼=10,5g čerstvého droždia/3,5g suš.droždia 1 PL cukru 125 ml mlieka 150 ml vody (teplej) 1,5 PL olej 1,5 ČL soli 1 ČL melta (na stmavnutie chleba) 1 ČL ľan(podľa vlastného uváženia a chuti) 1 PL rasce(najlepšia je celá,dodáva výraznú chlebovú vôňu a chuť) 1ČL ocot(aby sa chlieb nemrvil) 1-2 uvarený, postrúhaný zemiak POSTUP PRÍPRAVY Domáca pekáreň - Biffinet Najprv si dáme do pekárničky tekuté prísady+postrúhaný uvarený zemiak. Potom si pripravíme zmes múky,pridáme rascu,ľan,meltu.Môžeme pridať aj iné ingreidencie podľa chuti.Takto pridáme zmes múky do pekárničky.Do jedného rožka dáme soľ.V strede zmesi si urobíme malú jamku do ktorej nasypeme cukor a na cukor dáme rozdrvenú štvrťku droždia.Nádobu Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2009, 17:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |