
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Mrežovník s orechovou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej múky, 200g masla, 50 g práškového cukru, 1 vajce, šťava a kôra z 1/2 citróna, 250g marhuľového džemu. Plnka: 100g práškového cukru, 3 žĺtky, 1 vanilínový cukor, 120-150g orechov, sneh zo 4 bielkov, 1-2 lyžice strúhanky. Na potretie 1 žĺtko. POSTUP PRÍPRAVY Zamiesené a odležané cesto rozdelíme na polovice. Jeden diel rozvaľkáme, položíme na plech, potrieme marhuľovým džemom, na to rozotrieme orechovú plnku, z druhej polovice cesta urobíme mriežky, potrieme vajíčkom alebo mliekom a upečieme do ružova. Hotové posypeme vanilínovým cukrom a pokrájame na podlhovasté rezy. Plnka: polovicu cukru dobre vymiešame so žĺtkami a vanilínovým cukrom. Do tuhého snehu zašľaháme druhú polovicu cukru a zľahka ho zamiešame do vymiešaných žĺtkov, striedavo s orechmi a strúhankou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.3.2020, 17:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Môj prvý pokus!PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 24.1.2011, 8:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 1. cesto 300g polohrubej múky, 100g práškového cukru, 100 g masla,2 PL kakaa, 8 PL vody, 3/4 PDP Všetky suroviny zmiesiť na doske a rozgúľať. 2.cesto 6PL vody, 200 g práškového cukru, 3 žĺtka, 1 a 1/2 dcl oleja, 200g polohrubej múky, 1/4 PDP a sneh z 3 bielkov. Plnka: 2 kocky tvarohu (500g) nízkotučný, 150 g práškového cukru, 1 vajce, 1 zlatý klas + 1/2 l mlieka uvariť puding a vyhladnutý zmiešať so všetkými surovinami. Poleva: Čokoláda + cera. POSTUP PRÍPRAVY Na vymastený a vysypaný plech dáme rozguľané 1. tmavé cesto, na to plnku a na plnku rozotrieme 2. biele cesto. Piecť pri teplote 180C až 200C. Po upečení poliať čokoládovou polevou cik cak. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2011, 11:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |