. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Martinka J. (matulienkaja) ID 92137
.
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.4.2009
Naposledy: 21.4.2021 16:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

DOMÁCE PEKÁRNE

Nutelové rožteky



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 l mlieka, 1 KL oleja, 1KL soli, 6PL kryštálového cukru, 700 g hladkej múky, 1 droždie nutela /náplň/, 1 vajce na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme cesto a necháme vykysnúť. Po vykysnutí ho rozdelíme na 2 časti. Do jednej časti pridáme kakao a vymiešame. Obe cestá rozdelíme na 4 bochníky a každý rozváľkame na 0,5cm plát. Na biele cesto položíme hnedé a zľahka vyvaľkáme do tvaru kruhu. Potom ho rozdelíme na 4 alebo 8 častí /podľa toho, aké veľké rožteky chceme/. Na každú časť dáme 1 KL nutely a zatočíme. Necháme ešte kysnúť na plechu cca 1 hodinu. /ja nenechávam/ :D
Potrieme vajíčkom a upečieme vo vyhriatej rúre do zlatista. Nakoniec pocukrujeme.
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2011, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Chlebík



POTREBNÉ PRÍSADY

400 ml vlažného mlieka, 1,5 PL octu, 2,5 PL oleja, 2,5 KL soli, 1,5 KL rasce, 375 g hladkej múky, 175 g celozrnej múky, 1,5 KL sušeného droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady dáme do domácej pekárne /ja dávam v poradí, ako je napísané/, zapneme program BASIC a už len čakáme na úžasný a voňavý chlebík.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 20.1.2011, 18:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu