
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
Zapekané boloňské cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY cca 500g mleté mäsko, 2PL olej, soľ, korenie, oregano, 1 (ja používam clever 500g) pasírované paradajky, trochu cukru na dochutenie, 1 stredne veľká cibuľa, 300g cestoviny - ja som dávala malinké kolienka, 150g strúhaný syr, 1 smotana 30%, 4 stručiky cesnaku, 2 vajíčka POSTUP PRÍPRAVY Takže, cibuľku si nakrájame na drobno, opražíme na troške oleja, pridáme mäsko. Posoíme, pokoreníme. Chvíľu popražíme a podlejeme trochou vody a dusíme. Keď už mäsko je udusené pridáme pasírované paradajky, cesnak a oregano. Podľa chuti môžme dať aj rochu cukru, aby to nebolo kyslé. Cestovina si uvaríme obviklím spôsobom v osolenej vode. Mäskovú zmes a cestoviny zmiešame, dáme do vymastenej zapekacej mysy a zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali vajíčka. Dali sme tam aj trošku soli a cesnak. Dáme prikryté do vyhriatej rúry a zapekáme cca 40 min., odporúčam sledovať. Potom na to dáme nasptrúhaný syr a necháme tak 5 min odokryté zapekať, aby sa nám syr len roztopil. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 15.7.2011, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |