. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana M. (artemisia) ID 84576
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.2.2009
Naposledy: 21.12.2013 17:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Šuej-ču-žou



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g bravčového mäsa zo stehna, 1 vajce, pol lyžice Solamylu, lyžica vody, olej na opekanie, 100 g hlávkovej alebo čínskej kapusty, pol šálky vývaru, lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica bieleho vína,1 lyžica rastlinného oleja, Glutasol /ale v rámci zdravej výživy doporučujem vynechať a radšej použiť obyčajnú soľ/, na hrot noža ml. č. korenie, pol lyžičky drvených chilli papričiek. Rozpis je pre dve osoby, suroviny treba upraviť podľa počtu strávnikov.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na tenké plátky naprieč vlákna /3x4cm, hr. 2mm/ a namočíme do zmesi pripravenej zo soli, vajca, Solamylu rozmiešaného s vodou. Po 20 min. mäso vložíme do panvice s rozohriatym olejom a za stáleho miešania o opečieme. Opečené vyberiem, necháme odkvapkať. Na zvyšnom oleji opečieme kapustu pokrájanú na tenké rezančeky , zalejeme vývarom a krátko podusíme /musí zostať chrumkavá/. Potom pridáme pripravené mäso, pokvapkáme sójovou omáčkou, vínom, osolíme, /alebo posypeme Glutasolom, ak chcete/, dobre premiešame, 2 minúty spolu podusíme. Kto má rád pikantné, môže pridať chilli papričky , mleté č. korenie sprudka opražené na kvapke oleja. Takto pripraveným pálivým olejom ochutíme jedlo a podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu