
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() tvarohova bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY je úplne super, jemnučká, .... a ze vraj vydrzi i na druhy den mekucka :-) to ale overene nemame, lebo sa po nej vzdy len tak zaprasi .... 150 g masla, 250 g makého tvarohu /moze byt aj jemne hrudkovity RAJO modra vanicka/, 250 g práškového cukru /ja davam este aj jeden vanilkovy cukor/ , 4 ks vajec, 360 g polohrubej múky, 1 ks prášku do pečiva, 2 dl mlieka, podľa chuti pridať hrozienka,sušené ovocie,kúsky čokolady atď. ... nam chuti najviac s nalamanymi vianocnymi figurkami :-D kedze ich nikto u nas neje, tak ich aspon vyuzijem POSTUP PRÍPRAVY Ako prvé oddelíme žĺtky od bielkov.Ďalej si z bielkov vyšlaháme tuhý sneh.Potom vymiešame žĺtky s maslom,tvarohom a cukrom.Do zmesi zapracujeme aj múku s práškom do pečiva a pomaly prilejeme mlieko. Nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov a prípadne hrozienka,kúsky čokolády atď.Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a dáme piecť do predhriatej rúry na 150-160°C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() nas najoblubenejsi :-))POTREBNÉ PRÍSADY korpus je odkukany tu z MMB od Danky (DankaN) ID 10005 - Bublanina vysoka, jednoducha a bombova : 4 vajcia, 400g práškového cukru, 2dc oleja, 3dc mlieka, 500 g polohrubej múky, 1 sáčok prášku do pečiva, štipku sódy bikarbóny ... lekvar alebo nutela, ovocie,.... smotana na slahanie, tvaroh, skoricovy a vanilkovy cukor POSTUP PRÍPRAVY 4 celé vajcia vymiesame so 400g cukru, pridame 2dc oleja a 3dc mlieka, zmixujeme. Prisypeme 500g polohrubej múky, 1 sáčok prášku do pečiva a štipku sódy bikarbóny - znova zmixujeme. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, pečieme 175 °C cca 25 minút. po vychladnuti zrezeme vrch korpusu (tak cca 2-3mm, aby bol vrch rovny), potrieme lekvarom, nutelovou alebo co doma mame, alebo aj nemusime potierat nicim :-)) posypeme ovocie ake doma mame ... na vrch natrieme smotanu na slahanie vymixovanu s tvarohom, skoricovym a vanilkovym cukrom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 4.12.2011, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |