. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Iveta B. (snieško) ID 81988
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.2.2009
Naposledy: 17.10.2019 21:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Tiramisu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 žltky, 100g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 500g mäkého tvarohu/kapucín /, 175ml silnej čiernej kávy, 2 PL mandlového likéru Amareto,podlhovasté piškoty, 2 PL kakaového prášku.

POSTUP PRÍPRAVY

4 žltka šlaháme s kryštálovým a vanilkovým cukrom v nádobe, ktorú sme postavili nad hrniec s vriacou vodou.Ked je zmes svetlá a hustá a po miešaní zostáva ryha, nádobu odložíme a dáme na bok a necháme úplne vychladnúť.Zmes občas premiešame, aby sa nevytvorila kožka.Ked je žltková zmes dostatočne vychladená, pridáme do nej tvaroh a šlaháme, kým sa dokonale nespoja.
Zmiešame kávu s likérom, piškoty naukladáme na dno nádoby a malou lyžičkou nakvapkáme kávu,dáme polovicu krému a rozotrieme, aby boli piškoty prikryté.Znovu dáme vrstvu piškot a navrch dáme krém a povrch uhladíme.Tiramisu dáme chladiť, najlepšie na celú noc.Tesne pred podávaním posypeme povrch dezertu kakaovým práškom.
Použila som formu 18x28 cm.Prajem dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.3.2010, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu