. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zuzana Ď. (zuzkazBA) ID 81932
.
mimibazar.sk/zuzkazba
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.2.2009
Naposledy: 21.9.2016 9:22
Aktualizácia: 7.4.2014 13:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 137
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

ZAVÁRANINY

cvikla



POTREBNÉ PRÍSADY

10 ks 700 ml pohárov + viečka / ja som mala zatáčacie. 6 kg cvikly / keď ju ošúpeme ostane cca 5 kg/ ocot 3 dcl cukor hnedý trstinový 200 g voda 1 l fenikel - 1KL rasca celá 1KL soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Na začiatok si dôkladne umyjeme a osušíme poháre do ktorým chceme plniť cviklu.
Cviklu dáme variť do veľkého hrnca a varíme a varíme a varíme :) ja som mala také väčšie kusy cca ako päsť a viac tak to trvalo dlhšie cca 1 hod.
necháme vychladnúť a ošúpeme a povykrajujeme.
nastrúhame - ja som použila normálny stredný struhák - slížiky.
Medzitým si urobíme nálev s vody + octu + feniklu + cukru + rasca + a soli, zamiešame, necháme zvrieť a odstavíme.
Vychladnutú zmes a vychladnutú ostrúhanú cviklu zmiešame a plníme cca 0,5 cm až 1 cm po okraj pohára.
Za-sterilizujeme vo veľkom hrni pri teplote 80 C cca 20 min a necháme v tom vychladnúť.
Nálev je dosť aromatický - sladkokyslý, avšak ak ľúbite jemnejší uberte ak silnejší treba pridať viac octu a cukru.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 24.9.2009, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu