
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Tirolská zemiaková panvicaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 500 g zemiakov, 8 PL oleja, sušená bazalka, soľ, mleté čierne korenie, 250 g šunk. salámy, 2 paradajky, 150 g tvrdého syra. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvaríme v šupke. Ošúpeme a nakrájame na kocky. Papriky umyjeme, vyberieme jadrovník, nakrájame na rezance. Na panvici zohrejeme olej, pridáme papriku, zemiaky, za stáleho miešania dochrumkava opečieme. bazalkou posypeme zemiaky, dochutíme soľou a mletým korením. Salámu nakrájame na široké rezance a vmiešame medzi zemiaky. Paradajky umyjeme, nakrájame na pláítky, primiešame. Podľa potreby dosolíme. Tvrdý syr nastrúhame, posypeme, panvicu necháme na sporáku dovtedy, kým sa syr nezačne roztápať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Cestoviny na ázijský spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY 3 póry, jedny kuracie prsia, mleté čierne korenie, soľ, 2 polievkové lyžice tekutého medu, 300 g makarónov, 300 ml hydinového vývaru, 3 polievkové lyžice dezertného vína, 2 poliev. lyžice sójovej omáčky, 2 nasekané čili papričky bez jadrovníka, trochu cukru, 1 lyžicu maizeny, 1 poliev.lyžicu masla, olej. POSTUP PRÍPRAVY Pór očistíme a šikmo nakrájame na väčšie kúsky. Mäso umyjeme, osušíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Znížime teplotu a upečieme domäkka. Horúce mäso osolíme a potrieme medom. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, zlejeme a necháme odkvapkať. Do výpeku na panvici prilejeme hydinový vývar, víno, sójovú omáčku, necháme prevrieť, dochutíme soľou, korením, nasekaými čili papričkami a cukrom. Maizenu rozmiešame v malom množstve vody, prilejeme do omáčky a za stáleho miešania necháme zhustnúť. Mäso nakrájame na tenké plátky, potom na rezance. Pór opražíme na masle, spolu s omáčkou a mäsom vmiešame do cestovín a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |