. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Mária T. (marus) ID 808
.
mimibazar.sk/marus
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.9.2005
Naposledy: 29.1.2024 19:52
Aktualizácia: 3.1.2017 18:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 65
RODINNÉ FOTOGRAFIE 36
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

CUKROVINKY

Moje Valentínske srdiečka



POTREBNÉ PRÍSADY

130 g mletých mandlí, 130 g cukru, 125 g hladkej múky, 40 g kakaa, 130 g masla, 50 g horkej čokolády, 50 g bielej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiešame mandle, kakao, studené maslo, cukor a múku. Vypracujeme cesto a dáme do fólie do chladničky na 30 minút. Vyvaľkáme na hrúbku 1 cm a vykrajujeme srdiečka. Ukladáme ich na plech s papierom na pečenie a pečieme 15 minút pri 160 °C. Roztopíme oddelene obidve čokolády a zlepujeme nimi srdiečka. Necháme stuhnúť.
Toto nie je môj recept, našla som ho na nete. Vrelo odporúčam, mali veľký úspech. Ja som ale nedávala horkú čokoládu, dala som bielu a mliečnu a bolo to super, lebo tie srdiečka sú dosť kakaové, takže sa to super zladilo.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.2.2013, 12:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kvietky z cukrovej hmoty.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Originálna cukrová hmota, potravinárske farby a veeela trpezlivosti. :o)

POSTUP PRÍPRAVY

Moje kvetinky, ktoré som urobila z cukrovej hmoty a nafarbila potravinárskymi farbami. Dievčatá, ktoré pečiete, dávate sem kráááásne výtvory a ak by ste si chceli svoje tortičky vyzdobiť takýmito kvetinkami, kontaktujte ma, vyrobím aj pre Vás. Ozvite sa mi cez odkaz, pošlem Vám celú ponuku.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (22) posledné: 16.4.2018, 7:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Moja prvá "Charlotte" pre moju Emušku k meninkám.



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškótová roláda naplnená dobrým babkiným lekvárom. :o) Krém som si po prečítaní asi 20-tich receptov vymyslela sama. Takže ingrediencie: 500g mäkkého tvarohu (ja som mala z Lidla, ten kyblik, je vyborny), 6 PL práškového cukru, pridala som aj rozmrazené, odšťanvené a rozsekané jahôdky z našej záhrady, 100ml smotany na šľahanie a želatínový stužovač od Dr. Oetkera. Aby som nezabudla, jedna konzerva mandarínkového kompótu tiež z Lidla, suú dobré, bez šupiek, len čistá dužina.

POSTUP PRÍPRAVY

Upečieme si jednoduchú piškótovú roládu, ktorú natrieme lekvárom.

Do misky si vyklopíme tvaroh, pridáme práškový cukor, nasekané rozmrazené ovocie (nezabudnite z neho vytlačiť čo najviac šťavy).
Do druhej misky si vysypeme želatínový stužovaž.
Smotanu si trosku nahrejeme, má byť vlažná a prilievame do misky k stužovaču, šľaháme metličkou asi 1 min.
Pridávame k nemu krém z tvarohu a dobre premiešame.

Pripravíme si misku asi 23cm priemer a vystelieme potravinovou fóliou.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.2.2012, 11:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta Emuške k 5-tym narodeninám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na korpus som si upiekla 3 platy piskotoveho cesta, kazde zo 4 vajec, kedze mam len velky plech. Vysli mi 4 poschodia, kde jedno bolo z 2 kusov. (Ale zvysilo sa mi cesto. :o)) Na krem som pouzila: 4slahacky a 4 tycinky ladovych gastanov - prevarit den dopredu a na druhy den vyslahat.

POSTUP PRÍPRAVY

Tentokrat som si ulahcila pracu, kupila som si tortovu oblatku s princeznou, oblepila som ju piskotami a kvetinky som urobila z farbeneho marcipanu. :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 17.4.2010, 15:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Emuškina k meninkám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Len pre inšpiráciu. :o)

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus mramorový, plnka čokoládovo šľahačková so stužovačom.
Na poťah som si kúpila origoš marcipán, lebo naša Emuška a tatino ho zbožňujú, tak som to neriskovala kôli chuti. :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 7.2.2010, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prva Barbie torta.



POTREBNÉ PRÍSADY

Dakujem vsetkym mamickam, ktore tu zobrazili svoje Barbiny, lebo ma povzbudili, ze to zvladnem. Zvlast dakujem p. Ivonke ID 83051, ktora mi dodala potahovaciu hmotu a farby, vdaka ktorym sa mi to podarilo a hlavne vdaka jej rade, ktoru hmotu mam pouzit. Robilo sa s nou veeeeelmi dobre. :o)))

POSTUP PRÍPRAVY

Dva piskotove korpusy zo 6 vajicok, jeden klasicky, druhy v babovkovej forme, parizsky krem (slahacky, cokolada, cukor, maslo), babovka trosku zrezana na formu suknicky.
A potom veeeela trpezlivosti a nadsenia!!!!!! Stalo to za to, ked som videla Emusku ako ju od radosti hladi a nechce sa od nej pohnut. :o))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (14) posledné: 23.7.2009, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu