končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Ku 2. narodeninám dcérkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 29.9.2010, 22:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička ku dňu otcovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, maslový krém, poťahovka z marsmalow POSTUP PRÍPRAVY Môj 1 pokus o tortičku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Manželovi k narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, plnka zo salka, poťahovka marsmalow POSTUP PRÍPRAVY Môj 2 pokus o poťahovanú tortu, priaznivcovi hokeja ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moje prvé slané tortičkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY toustový chlieb, nátierky podľa chuti, salám, šunka, syr a zeleninka POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa mamičkami z MMB, ďakujéééééém. Jedna na oslavu doma a druhá do práce OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 29.9.2010, 14:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička pre dcérku k narodeninámPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: klasická piškótová roláda naplnená džemom. Krém: 2ks 33% šľahačky, 400g tvarohu (najlepšie jemný), 500g kyslej smotany, džem, cukor podľa chuti, 3ks želatínových stužovačov. Ozdoba: ovocie podľa chuti, želatína POSTUP PRÍPRAVY Recept som našla tu na MMB, tortička bola skvelá a tak pridávam svoj postup. Upečieme klasickú roládu, zvinieme a po vychladnutí naplníme džemom. Nakrájame na kolečká. Tortovú formu vyložíme potravinárskou fóliou a dno i boky vyložíme nakrájanou roládou. Krém: Želatínový stužovač si pripravíme podľa návodu na obale. Medzitým si vyšľaháme dotuha šľahačku. Vymiešame tvaroh s kyslou smotanou, džemom a cukrom, jemne vmiešame dotuha vyšľahanú šľahačku a zapracujeme želatínu podľa návodu. 1/2 zmesi vylejeme do formy vyloženej roládou. Preložíme ovocím alebo roládou a vylejeme zvyšok zmesi. Ozdobíme pripraveným ovocím. Dáme stuhnúť do chladu aspoň na 2 hodiny. Po stuhnutí zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu a ozdobíme podľa seba. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 30.9.2010, 11:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |