končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
TORTY |
Krstinová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 17.2.2012, 6:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ježkoPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 7.2.2012, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvá svadobnáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY orechový a piškótový korpus, kávová a kakaová plnka, marhuľový lekvár ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 8.2.2012, 10:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta k 70.narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus, čokoládová plnka, karamelová plnka, marhuľový lekvár ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 29.9.2010, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
orechová torta s chokotransferomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: orechový Plnky: karamelová, kávová, kakaová POSTUP PRÍPRAVY Môj prvý pokus s chokotransferom. Na vzhľad sa mi torta moc nepodarila, ale chuťovo bola dobrá. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 27.9.2010, 21:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre 3 oslávenkynePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 7.9.2010, 21:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta k 70-tkePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 7.9.2010, 21:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
súdok pre vináraPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 5.9.2010, 8:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta pre brataPOTREBNÉ PRÍSADY Piškotový základ: 2 pláty piškotového cesta: do jedného pridáme kakao, do druhéhé mleté mandle Krém: 4 žĺtky, 8 dl mlieka, 2 vanilkové pudingy, 300 g cukru, 3 vanil.cukry, fľaštička horkej mandľovej arómy, 100 g rozpustenej čokolády na varenie, 200 + 300 g masla/margarínu, 40 g kakaového prášku, 150 g ríbezlového/malinového lekváru, 200 g nahrubo posekaných pražených mandlí. Na ozdobu: 100 g čokolády na varenie, 28-30 ks kokosových guličiek Raffaelo POSTUP PRÍPRAVY Krém: Zo žĺtkov, pudingového prášku, mlieka, cukru a vanil.cukru uvaríme hustý krém. Rozdelíme ho na 1/3 - 2/3. Do menšej dávky ešte za tepla zamiešame mandľovú arómu, do druhej rozpustenú vlažnú čokoládu. Obidve dávky necháme vychladnúť. Mäkké maslo vymiešame do peny, 200 g zmiešame s bielym krémom, do 300 g prisypeme kakao a potom ho zmiešame s čokoládovým krémom. Piškótové pláty rozdelíme na polovicu, takže budeme mať 2 kakaové a 2 mandľové. Kakaový plát položíme na tácku, potrieme lekvárom, polovicou bieleho krému a posypeme 2 pol. lyž. opražených mandlí. Teraz dáme 1 mandľový plát, potrieme ho polovicou lekváru a čokoládového krému, potom znova 1 mandľový plát, lekvár, biely krém, 2 pol.lyž. upražených mandlí a napokon posledný čokoládový plát a lekvár. Zvyšný krém natrieme na povrch i boky torty a trocha krému si necháme do zdobiaceho vrecúška. Boky posypeme mandľami a zo zdobiacho vrecúška vytlačíme na dlhších stranách torty po 10, na kratších po 6 drobných kopčekov, na ktoré potom dávame Raffaelo guľky.Stred torty husto posypeme čokoládovými hoblinami. Je dobré, keď sa torta odleží 8 hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.8.2010, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
bananova tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus, parížska šľahačka, banán ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |