
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkové pytéPOTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej muky, 130g margarinu, 70 g praskoveho cukru, stipka soli, 1 zltok, 1 cele vajce, citronova kora, vanilinovy cukor, 2-3 lyzice smotany alebo vody, stvrt balicka pracku na pecenie, trocha mlieka na potretie kolaca Plnka: 750g jablk, 70-100g cukru, skorica POSTUP PRÍPRAVY POSTUP PŘÍPRAVY Kedze je cas jablk, pridavam dalsi jablkovy kolacik. v nasej rodine velmi oblubeny... Do hladkej muky pridame preosiaty cukor s praskom do peciva, posekane maslo, stipku soli, zltok, vajce, postruhanu citronovu koru, vanilinovy cukor. Pridame tolko smotany alebo vody, aby bolo cesto spojene a hladke. Vymiesene cesto rozdelime na polovice a dame do chladu oddychnut. Medzi tym si pripravime jablka. Ocistime a nastruhame ich... (na obrazku to mam dvojfarebene, lebo som miesala 2 druhy jalbk ;) ) Do postruhanych jablk dame cukor a skoricu a vymiesame. Cukru pridame podla toho ake kysle mame jalbcka... Do plnky mozeme pridat hrozienka alebo posekane (pomlete) orechy... Rozvalkame si polovicu cesta na velkost plechu a pomocou valceka ho prenesieme na plech. Cesto by malo byt zozvalkane asi na pol centimetra. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |