
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZVERINA |
Srnčie mäso na mandliach a tymiánePOTREBNÉ PRÍSADY • 600 g • srnčie mäso • 1 ks • pór • • mandle • • olej • • korenie biele mleté • • soľ • 1 KL • tymián • 1 téglik • smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Postup Srnčie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom. Pokvapkáme olejom a necháme cez noc odležať. Potom mäso osmažíme na oleji, po chvíľke pridáme na kolieska nakrájaný pór a mandle.Keď je všetko hotové, zalejeme jedlo smotanou, ktorú necháme trochu odpariť, aby vznikla omáčka. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |