Jarmila B. (vendula) ID 7532 |
 |
Oblasť: Senec |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 22.10.2006 |
Naposledy: 1.11.2015 16:52 |
Aktualizácia: 16.3.2013 20:05 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
500g bravcoveho masa (stehno), 500g kapusty (moze byt aj viac), cibula pod maso, rajcinovy pretlak, bobkovy list, korenie - cierne, hnede, nove
POSTUP PRÍPRAVY
Je to velmi jednoduche a je toho vela. Samostatne sa udusi maso a samostatne sa udusi kapusta. Maso mozete ochutit vselijakym korenim, ktore doma najdete. Kapusta sa dusi s bobkovym listom. Ked uz je maso aj kapusta makke, spoja sa do jedneho hrnca a prida sa pretlak. Necha sa prevriet a ochuti sa. Moze sa pridat aj ocot. Jedava sa s chlebom. Varievala to moja babina, ked ma chcela potesit, ale obcas sa to vyskytlo aj v jedalni ZS.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (1) posledné: 1.6.2012, 13:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |