
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Piškótová roláda s kokosovým krémom, rafaelom a jahodamiPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia, 80g práškového cukru, 90g hladkej múky Krém: 300g mäkkého masla, 50ml konzervovaného kokosového krému, 500g práškového cukru, 500g tvarohu (jemného, treného), jahody + jahody na ozdobu, strúhaný kokos na ozdobu ešte rafaelo (nemusí byť) ospravedlňujem sa za obrázok ja som koláč piekla dávnejšie takže som niaky našla na internete POSTUP PRÍPRAVY Cesto: vyšlaháme žľtky s polkou cukru do peny a odložíme v druhej miske vyšlaháme bielky s druhou polkou cukru a troškou soli - dotuha, ale dajte pozor aby sneh nebol úplne suchý dalej zmiešame vyšlahané žľtky so snehom a primiešame múku, zmes rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť do trúby na 200stupňov, pečieme asi 5min dozlatova. Upečené cesto vytiahneme a keď trochu vychladne dáme ho na utierku a zrolujeme Krém: vsetky ingrediencie dokopy zmiešame (okrem jahôd) a necháme na chvíľu v chladničke potom krém rozdelíme na dve polovice a do jednej vmiešame pokrájané jahody (asi hrsť podľa toho koľko ich tam chcete) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 22.8.2009, 12:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |