. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Sylvia B. (Sylvi) ID 7144
.
mimibazar.sk/sylvi
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.10.2006
Naposledy: 15.2.2016 9:53
Aktualizácia: 18.5.2015 7:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 120
RODINNÉ FOTOGRAFIE 64
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

SLADKÉ JEDLÁ

Skvelé mufiny



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g polohrubej múky 125 g masla 1 prášok do pečiva 1 vanilkový cukor 100 g práškového cukru 2 vajíčka 1 pochúťková smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Múku zmiešame s práškom do pečiva. Zmäknuté maslo vyšľaháme s práškovým cukrom do penista, pridáme vajíčka a smotanu, nakoniec postupene pridávame múku. Košíčky plníme do 2/3 cestom. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C cca. 25 minút.
A náš skvelý typ: primiešavam do cesta nadrobno nasekanú čokoládu, potom vrstvím do košíčkov väčšiu kávovú lyžičku cesta, dám maliny, ríbezle, čučoriedky....proste akékoľvek ovocie a na to dám druhú časť cesta, proste aby to bolo do tých 2/3. Sú absolútne lahodné a vždy robím dve až tri dávky. Dlho sa neohrejú, vyskúšajte....mňamky - mňam.....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

"Trepaná torta"



POTREBNÉ PRÍSADY

3 šľahačkové smotany 30 % a viac 2 pudingy Dr. Oetker Creme Olé - bez varenia /čokoládový alebo vanilkový - podľa chuti/ 2 mandarínkové kompóty /tiež podľa chuti - ananás, jahody, maliny..../ Piškóty

POSTUP PRÍPRAVY

Tortovú formu vyložíme piškótami, ktoré trošku polejeme šťavou z kompóta. Do uzatvárateľnej misky /miska kyska/ dáme: 2 smotany, kompót a pudingy, dobre zatvoríme a silno "trepeme" miskou kým to nezhustne. Fakt netreba dlho. Natrieme na piškóty a zo zvyšnej smotany vyšľaháme šľahačku s trochou cukru práškového a natrieme na krém. Môžeme posypať nastrúhanou čokoládou. Dáme schladiť do chladničky a hor sa do papania.....
Je absolútne skvelá a rýchlo je spravená a ešte rýchlejšie spapaná....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 13.9.2012, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Parížsky čokoládový zákusok



POTREBNÉ PRÍSADY

Krém: 30 dkg čokolády na varenie 3 dcl šľahačkovej smotany 24 dkg kryštálového cukru 3 dkg masla Biskvit: 10 vajec 10 lyžíc kryštálového cukru 10 lyžíc polohrubej múky prášok do pečiva kakao olej /cca. 4-5 lyžíc/

POSTUP PRÍPRAVY

Krém:
Uvedené suroviny varíme /nie úplne variť - len nechať všetko rozpustiť/ kým sa cukor nerozpustí, odložíme do chladničky a na druhý deň vyšľaháme. Natrieme na vychladnutý biskvit a polejeme čokoládou. Krájame na trojuholníky.
Biskvit:
z bielkov vyšľaháme sneh
žĺtky vyšľaháme s cukrom na penu /môžeme pridať 2-3 lyžice teplej vody, pôjde to lepšie šľahať/, pridáme polohrubú múky zmiešanú s práškom do pečiva, olej, kakao a sneh z bielkov. Pečieme pri teplote 180 °C, cca 10 - 15 minút - treba pozrieť.
Hmmmm je veeeeľmi dobrý, treba vyskúšať a ochutnať.....dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (9) posledné: 23.9.2009, 13:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu