končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ržový nákyp s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 360g ryže 6 vajec 1l mlieka 130g masla 50g kryštálového cukru 50g práškového cukru škoricový cukor na jablká kryšt. cukor na jablka podľa chuti jablká 3-4ks klinčeky lekvár hnedý cukror(vanilkový cukror) POSTUP PRÍPRAVY V mlieku uvaríme ryžu do mäkka, necháme vychladnúť.Maslo vymiešame s práškovým cukrom a pridáme žĺtka,znovu vymiešame. Bielka vyšlaháme s kryš. cukrom.Jablká ošúpeme, prekrojíme na polovicu, vykrojíme jaderník, poukladáme na hlbšiu panvicu, posypeme škoricovým cukrom, kryštálovým cukrom,klinčekmi, podlejeme vodou alebo trošku aj bielym vínom a podusíme do mäkka. Do vychladnutej uvarenej ryže v mlieku pridáme žĺtka s maslom a cukrom, potom vmiešame bielka s cukrom a nalievame prvú polovicu do zapekacej misy vymastenej olejom a vysypanej strúhankou. Poukladáme udusené jablká, do jamiek po vykrojení jaderníku dáme lekvár podla chuti, nalejeme druhú polovicu masy, posypeme hnedým cukrom alebo vanilkovým cukrom a dáme zapiecť. Výborné!!!!!!!!!!!!! Dobrúúúú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |