končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie fašírkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäsko z polievky, zelenina z polievky, vajce, strúhanka, olej (staršie pečivo) POSTUP PRÍPRAVY Tento "receptík" som si vymyslela sama. Moji chalani sú strašní špekulanti a jesť zeleninu je pre nich katastrofa. Z kuracej polievky sa mi často zvýšilo veľa mäsa a nevedela som čo s ním. Tak mi napadlo pekne ho očistiť od kosti, všetku zeleninu čo mám v polievke (teraz jej vždy dávam viac) pomixujem spolu s mäskom (ponorným mixérom) Pridám vajce, korenie podľa chuti, niekdy starší rožok alebo strúhanku. Vypracujem cesto. Obaľujem v strúhanke a pečiem. najnovšie si robíme rôzne tvary z vykrajovačiek na perníčky - srdiečka, macíkov ... majú veľkú úspech a nikto nevie, že je tam cibuľa, mrkva, kaleráb, petržlen.. :-) krásne všetko spapajú. vďaka zelenine nie je mäsko suché OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 14.5.2012, 17:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |