
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 37 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
DETSKÁ VÝŽIVAPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkvy, 3 kg jabĺk so šupkou, 1 kg cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 0,5 čl kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu dáme zvlášť variť,pridáme jablká a cukor. Zalejeme vodou a prikryjeme. Ak je všetko mäkké,odstavíme a rozmixujeme. Nalejeme do fľaštičiek a sterilizujeme 5 až 10 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ŠĽAHAČKOVÁ MLSANICAPOTREBNÉ PRÍSADY 500 ml šľahačky, 6 pl práškového cukru, 800 ml kyslej smotany, 4 vanilkové cukre, 4 - 5 be-be, kakao POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháme šľahačku, zmiešame kyslú smotanu ,práškový a vanilkový cukor.Začneme prekladať be -be, šľahačku,končíme šľahačkou a posypeme kakaom.Necháme odležať do ďalšieho dňa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
KAKAOVÉ BROWNIESPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g masla, 75 g kakaa, 350 g cukru, 4 vajcia, 125 g polohrubej múky, prášok do pečiva, vanilkový cukor,orechy POSTUP PRÍPRAVY Maslo rozpustíme a potom pridáme kakao. Zvlášť dáme cukor s vajciami vyšľaháme do penista,potom pridáme kakaovú zmes potom prisypeme preosiatu polohrubú múku,prášok do pečiva,vanilkový cukor a na hrubo nasekané orechy.Cesto vylejeme na plech maslom a múkou vysypané a pečieme 180 C na 25 - 30 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
RÍBEZĽOVÝ SIRUPPOTREBNÉ PRÍSADY 1 liter ríbezľovej šťavy, 1,5 kg kryštálového cukru, 10 g kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Ríbezle rýchlo umyjeme pod tečúcou vodou, očistíme a vylisujeme. Získanú ríbezľovú šťavu necháme 2 dni mierne nakvasiť a potom precedíme cez šatku.Čistú šťavu dáme do smaltovaného alebo nerezovej nádoby, prisypeme cukor a za stáleho miešania privedieme do varu.Pridáme kyselinu a hneď odstavíme z ohňa. Znova precedíme cez šatku a naplníme do čisto umytých, ohriatých fliaš, ktoré dobre uzavrieme a uložíme na chladné ,tmavé a suché miesto. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 24.6.2014, 11:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
ŠALÁT Z ČÍNSKEJ KAPUSTYPOTREBNÉ PRÍSADY Čínska kapusta, sterilizovaná červená fazuľa, sterilizované šampiony, tvrdý syr, vajcia, uhorku, paradajky, šunku,cestovinu - vrtáky.Majonéza, pochuťková smotana,kečup, POSTUP PRÍPRAVY Čínsku kapustu nakrájame na rezance,pridáme uvarené cestoviny - vrtáky. Potom pridáme sterilizovanú červenú fazuľu, na tvrdo uvarené vajcia, nakrájané sterilizované šampióny, na kocky nakrájanú šunku, čerstvú uhorku, paradajky a tvrdý syr. Nalejeme pripravený dresing a premiešame.Navrch už na tanieri pridáme opečené chlebové kocky. DRESING : Majonéza, pochúťková kyslá smotana, kečup, soľ, mleté čierne korenie, worčestrova omáčka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 18.2.2012, 10:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIE PENNEPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, cestoviny - penne, smotana na varenie, pór, tavený syr, cesnak, mleté čierne korenie, kari, červená paprika, oregáno, bazalka, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájany pór opražíme na oleji. Pridáme mäso nakrájané na rezance, cesnak a koreniny. Podusíme , kým mäso nie je mäkké. Potom pridáme tavený syr a smotanu.Nakoniec mäso zmiešame s uvarenými cestovinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() KEKSÍKOVÁ ROLÁDA S ORECHMIPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 250g marína, 150g pomleté orechy, 100g cukru, 100ml kávy, 1PL rumu , 1PL kakaa KRÉM : 100g masla, 1 vajce, 60g cukru, vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY Keksy rozdrvíme valčekom - pridáme orechy, cukor, kávu, rum a kakao v miske do hladka vymiešame.Na doske rozvaľkáme na plát, potrieme krémom a zvinieme. Roládu zabalíme do alobalu a dáme do chladničky.Krájame na druhý deň. Skladujeme v chladničke. KRÉM : Maslo vyšľaháme približne s 1/2 cukru. Vo vodnom kúpeli vyšľaháme vajce s druhou 1/2 cukru do zhustnutia.Vyšľahané vajce po častiach pridáme do vymiešaného masla a ochutíme vanilkovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() JEŽEPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 6 vajec, 250g práškový cukor, 100g kryštálový cukor, 300g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 50g orechov POLEVA : 380g práškový cukor, 35g kakaa, 10PL mlieka, 1 palmarín POSTUP PRÍPRAVY Kryštálovy cukor upálime a zalejeme 2 dcl vody a necháme rozpustiť. Žltky vymiešame s cukrom, potom pridáme karamelový sirup. Postupne pridáme múku, prášok do pečiva, orechy a nakoniec sneh. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme. Necháme vychladnuť a potom nakrájame na kocky. Kocky namáčame do polevy a obalíme v kokose a necháme stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() VYNIKAJÚCE MEDVEDIE LABKY OD SVOKRYPOTREBNÉ PRÍSADY 100g palmarín,100g práškový cukor,120g orechov,150g hladkej múky,1 vajce, práškový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Tuk rozdrobíme s múkou,pridáme cukor,pomleté orechy, vajce a spracujeme na cesto, ktoré rozdelíme na rovnaké kúsky vo veľkosti orecha a vtláčame do čistých suchých formičiek.Pečieme ich v stredne teplej rúre.Ešte horúce ich vyklopíme a posypeme cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 3.12.2009, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() KÁVOVÉ ZRNÁPOTREBNÉ PRÍSADY 80g práškového cukru, 120g mletých piškót, 80g masla, 2PL kakaa, 1ČL mletej kávy, 4PL mletých orechov, 2PL rumu, čokoládovú polevu POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešame, až vznikne husté cesto, aby sa lepšie dali tvarovať kávové zrno dávam do cesta ešte trošku vody. Z neho robíme menšie oválky asi 1cm, z tohto množstva je 15 ks, spravime uprostred oválku ryhu a dáme stuhnuť do chladničky približne na 20 min. a potom namáčame v poleve a dáme stuhnuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.10.2009, 10:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 37 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |