
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
TORTY |
![]() K 80. narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový a čokoládový korpus, ríbezlový lekvár, čokokrém, broskyne a mandarinky, poťah a ozdoba WI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Na 50 podľa želaniaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový a piškótový korpus, čokokrém, broskyne, vanílkový krém, ríbezľový lekvár, poťah a ozdoba WI, váha 7,1 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Svadobná....PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový korpus, marhuľový lekvár, čokokrém a broskyne, poťah a ozdoba WI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 11.9.2010, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Svadobná na želaniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus, krém z bielej čokolády, poťah a ozdoba WI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 12.9.2010, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Svadobná na želaniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Spodný korpus orechový, čokokrém, broskyne, vrchná časť tiramisu, poťah a ozdoba WI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 13.9.2010, 8:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Svadobná ...PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 2.8.2010, 10:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() K narodeninám...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus, čokoládový krém, poťah a ozdoba WI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (24) posledné: 6.3.2010, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Metrový koláč trochu inakPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasický metrový koláč poťahovaný WI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 2.3.2010, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Moja prvá slaná torta - mamičke diabetičkePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 28.2.2010, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Naša novoročná kokosová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 2 vajíčka, 100 g práškového cukru, 1 PL kakaa, 50 g škrobovej múky (maizeny), 75 g polohrubej múky, 1 lyžička prášku do pečiva Na náplň: 15 plátkov bielej želatíny, 500 g jemného tvarohu, 125 g strúhaného kokosu, 275 ml vaječného likéru, 75 g práškového cukru, 2 balíky vanílkového cukru, citrónová šťava z jedného citrónu, 600 ml šľahačkovej smotany (33%), 100 g ríbezľového džemu, kiwi na zdobenie POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vyšľaháme bielka, pridáme práškový cukor, štipku soli a šľaháme dovtedy, kým sa cukor rozpustí. Po jednom pridávame žĺtka a šľaháme, kým nevznikne lesklá a kompaktná hmota. Na dno tortovej formy dáme papier na pečenie a nalejeme pripravené cesto. Pečieme cca 25 minút pri 180 °C. Cesto necháme vychladnúť a rozkrojíme na dve časti. Náplň: Strúhaný kokos na suchej panvici opražíme a necháme vychladnúť, odoberieme asi 3 PL na zdobenie. Tvaroh zmiešame s vaječným likérom, cukrom, vanílkovým cukrom a citrónovou šťavou. Do vzniknutého krému pridáme kokos. Podľa návodu na obale pripravíme želatínové plátky a po rozpustení zmiešame s pripraveným krémom. Našľaháme smotanu a ľahko ju zamiešame do želírujúceho krému. Dokončenie: Spodnú časť korpusu potrieme ríbezľovým džemom (ak je hustý, zohrejeme ho) a nasadíme okraj tortovej formy. Na korpus rozotrieme väčšiu časť tvarohovej náplne a uložíme na chvíľu do chladničky. Asi po 15 minútach dáme dole okraj formy, na vrch položíme druhú polovicu korpusu a celý povrch a boky potrieme zvyšným tvarohovým krémom. Olúpeme kiwi a nakrájame na tenké plátky, obložíme nimi tortu a dozdobíme opraženým kokosom. Ovocie môžeme zaliať ešte čírou želatínou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.1.2010, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |