
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Jahodový koláč s pudingovým krémomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej múky, 150g masla, 50g práškového cukru, 2 žĺtky Náplň: 400g jahôd, 250g mäkkého tvarohu, 1/4l mlieka, 1/2 pudingového vanilkového prášku, 4 kopcovité lyžice práškového cukru POSTUP PRÍPRAVY Príprava cesta: Maslo vymiešame so žĺtkami, postupne pridávame cukor a múku. Cestom vyložíme tortovú formu (s priemerom 26 cm). Zvýšíme okraj minimálne do 3 cm. Pečieme vo vyhriatej rúre cca 20 minút dozlatova. Po upečení vyberieme korpus z formy a necháme ho vychladnúť. Náplň: Umyté a očistené jahody necháme odkvapať. Z mlieka, pudingu a 1 kopcovitej lyžice cukru uvaríme puding a necháme ho za občasného premiešania vychladnúť. Potom ho pridáme spolu so zvyšným cukrom k tvarohu a dobre premiešame. Dokončenie: Vychladnutý korpus naplníme náplňou a nazdobíme na povrchu čerstvými jahodami. Necháme v chladničke aspoň hodinku odpočinúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.9.2008, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |