
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Šlahačková bublanina so sezónnym ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY Šlahačková bublanina so sezónnym ovocím: 400 ml smotany na šlahanie 200 g cukru 1 vanilka nastrúhaná kôra z citrónu 5 vajec 450 g hladkej múky 1 prášok do pečiva rôzne sezónne ovocie na vrch ja som použila maliny a višne POSTUP PRÍPRAVY Trúbu si predhrejeme na 200 st. V miske si zmiešame smotanu, cukor, vanilku, kôru z citróna a vyšlaháme do polotuha. Potom postupne pridáme vajcia, múku a kypriaci prášok. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie . Na cesto poukladáme ovocie ( ak je ovocie kyslejšie posypeme cukrom) a dáme piecť. Môžeme podávať so šlahačkou, kyslou smotanou alebo ako v našom prípade s levandulovo višňovým džemom. Mňam! :) viac na http://cutleryfoodblog.blogspot.com/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Zapečené bagety s figami a ovčím syromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Výborná francúzska chuťovečka. POSTUP PRÍPRAVY recept nájdete na: http://cutleryfoodblog.blogspot.com/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 4.8.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Cherry clafoutisPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept nájdete na http://cutleryfoodblog.blogspot.com/ POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 18.6.2011, 15:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Krémová cuketová polievka s créme fraiche a vyprážanými lístkami šalviePOTREBNÉ PRÍSADY Krémová cuketová polievka s créme fraiche: 40g masla,1 cibuľa,2 strúčiky cesnaku, kg cukety,petržlenová vňať,soľ, mleté čierne korenie,1 l vývaru,200 ml smotanycréme fraiche na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Na masle si orestujeme cibulu, keď je trošku osmažená prichádza na rad cuketa, ktorú sme nakrájali na kocky.Chvíľu restujeme a pridáme petržlenovú vňať, soľ, korenie. Zalejeme vývarom a varíme do mäkka.Keď je cuketa mäkká , rozmixujeme ju a pridáme cesnak a smotanu. Vrátime na sporák a necháme ešte prevrieť. Vyprážané lístky šalvie: Potrebujeme šalviu, vaječný bielok, parmezán, soľ a korenie. Bielok si vyšlaháme do polotuha a zmiešame s parmezánom , soľou a korením. Šalviu obalujeme v parmezánovom snehu a vyprážame na rozpálenom oleji do zlata. Polievku ozdobíme s créme fraiche a lístkami šalvie. Dobrú chuť! http://cutleryfoodblog.blogspot.com/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 14.9.2011, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |