
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vylepšené rizotoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie stehná, 600g ryže, mrazena zel. zmes JEDNOTA/mrkva, kukurica,hrášok/ taveny syr v črievku, alebo 3kocky Kravička tav. syr, soľ, sušený granulovaný cesnák, mleta červ.sladká paprika, voda... POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Kuracie stehna odkostime, ja som aj odkozila...masko si pekne pokrajame na mensie kusky.....zvysok som uvarila pre zverinec/aby si aj ten pochutnal/. Vhrnci si rozpalime olej, pridame masko a postupne pridame koreniny....1/2ČLpapriky, štipku suš. cesnaku a ak Vas ešte nejake napadne, necham to na Vas. Masko pusti šťavu, tak ho potom aj posolime...cca1,5ČL soli. Podusime asi 10 minút, pridáme mrazenu zel. zmes /ja davam niekedy aj 2 sáčky/ podusíme 3 minútky. Pridáme dobre umytu ryžu a asi 1,3litre vody. Prikryjeme a na miernom ohni varíme, neodokryvame.Tak cca po 15min skontrolujeme stav, na spodku by malo ostat trosku vody, pridame taveny sýr a poriadne rozmešame, aby sa syr roztopil.. Je super vobec nie je suche ako tie normalne rizotá. DOBRÚ CHÚŤ!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Super ŠPENÁTIKPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY za hrst slaninky, strúčik cesnaku,soľ, 3PL polohr. múky,mrazeny špenát, príloha zemiaky a volske oko POSTUP PRÍPRAVY V hrnci opečieme nadrobno pokrájanú slaninku, potom pridame aj trosku oleja a nadrobno posekany cesnak, trochu opečieme, pridame polohrubu muku/záprašku/, asi minutku opečieme a dolejeme vodu. Potom pridáme špenátik, moze byť aj rozmrazeny a zbaveny tej zbytočnej vody. Nechame ho roztopit a dosolíme. Pridame aj asi 0,5dc mlieka, alebo smotany, kvoli kyseline, kt. obsahuje spenat, aby ju neutralizoval. Podavame z varenými zemiakmi a volským okom. Je super...dobrú c h u ť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.12.2010, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Lečo bez vareniaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY paprika, paradajky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept jeana Š. (ivusik) ID 886, ale ocaril ma jednoduchostou. Ja som dala 5kg paradajok a 5kg papriky, lebo mam rada, ked je viac paradajok. Najlepšie večer obidve suroviny nakrájať, osoliť, riadne premiešať a nechať 12 hodín odpočívať. Keď si papriky s rajčinami oddýchnu natlačíme ich do zaváraninových pohárov, navrch kvapneme 1čl oleja , zatvoríme a dáme sterilizovať/ ja sterilizujem v rure, poukladam na hlboky pekac, dolejem vodu do pekaca a pri 150 st. asi pol hodinku, z toho 15.min. to bublalo/. Po vybratí otočiť hore dnom. Toto lečo po otvorení chutí ako keby bolo práve pripravené z čerstvej zeleniny. Pani Ivke dakujem.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 20.8.2012, 8:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |