
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
POLIEVKY |
Výborná fazuľová domáca polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Fazuľa, múka na zahustenie, zelenina (pór, mrkva, zeler, petržlen..), cesnak, majoránka, soľ, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu necháme odstáť asi deň vo vode, dáme variť do veľkého hrnca s vodou, keď je fazuľa z polovice uvarená, pridáme ostatnú zeleninu a varíme. Neskôr pridáme majoránku, soľ a vegetu, polievku zahustíme solamylom, popr. múka s vodou a necháme prevrieť. Pridáme roztlačený cesnak a odstavíme. Do toho hrubé slíže popr. lokše, zemiakové placky alebo aj chlieb, pečivo. Mňam, dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 28.10.2010, 0:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová kapsaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčová krkovička, soľ, zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, grilovacie korenie, alobal POSTUP PRÍPRAVY Bravčovú krkovičku naklepeme, posolíme, poodtŕhame z alobalu kúsky, aby sa dala spraviť kapsa. Nakrájame na kolieska zemiaky, ukladáme na alobal postupne zemiaky, mäsko, cibuľu na kolieska, slaninku, pokrájanú klobásku a navrch opäť zemiaky. Posypeme grilovacím korením a zabalíme do kapsy. Takéto kapsy dáme na plech a pečieme na 180°C, kým nie je mäso hotové (dá sa jemne oddeliť) Dobrú chuť a. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapečené lahodné kuracie so syromPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia vajcia hladká múka olej, masť šampiňóny tvrdý syr smotana na šľahanie kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Mäsko naklepeme, obalíme v hladkej múke, vo vajci, dáme na prudko opiecť na panvicu a rozpálený olej, takéto kúsky poukladáme na pekáč, zalejeme výpekom, naukladáme šampiňony, nastrúhaný syr, zalejeme smotanou (kyslú a na šľahanie zmiešame), dame piecť asi na 15-20 min. Príloha: Doporučujem zemiakové pyré, ľadový šalát s cesnakovým dressingom a prajem dobrú chuť ;) a. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 11.9.2012, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |