
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Pudingovo-orechové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 7 bielkov, 20 dkg cukor, 15 dkg mletý orech, 4 PL múky, 1 PDP. KRÉM: 7 žltkov, 2 balíky vanílkového pudingu, 6 dcl mlieko, 1 PL potravinárskeho škrobu, 1 HERA, 20 dkg práškový cukor, 1,5 balík BEBE keksov, 15 dkg čokolády, POSTUP PRÍPRAVY Bielky vyšlaháme na tuhý sneh. Pridáme mletý orech, múku, PDP. Vylejeme na plech, a upečieme plát. Žltky vymiešame s pudingovým práškom, zalejeme mliekom, vymiešame, a uvaríme hustý puding. Ešte pred dokončením pridáme potravinársky škrob, ktorý sme rozmiešali v 1 dcl vode, povaríme, a necháme vychladnúť. Heru vymiešame s práškovým cukrom, a dve masy zmiešame dokopy. Tento krém rozdelíme na 2 časti. Jednu časť natrieme na cesto, poukladáme BEBE keksami. Čokoládu roztopíme, a do druhej časti krému zamiešame. Tento čokoládový krém natrieme na keksy, a môžeme ozdobiť či čokoládovými hoblinkami, alebo poliať polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.4.2012, 22:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Punčová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Moja prvá punčová torta v živote podla Marianny (ID 35792). Tortička sa podarila super, vďaka za pomoc Marianke :-) POSTUP PRÍPRAVY :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 8.5.2011, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() VianočkaPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 2,5 dcl mlieka, 175 g margarínu, 2 vajcia, 70 dkg hladkej múky (ja som mala len polohrubú, ale aj tak to bolo dobré), 6 dkg práškového cukru, štipka soli, 1 kocka droždia NÁPLŇ: 10 dkg masla alebo margarínu, 5 dkg práškového cukru, 1 vanílkový cukor POSTUP PRÍPRAVY Keďže som to robila prvý krát, robila som z polovičnej dávky. Z tejto celej dávky vyjdú 2 takéto koláčiky :-) Uvedené suroviny na cesto som nahádzala do pekárničky, ktorá mi vymiesila krásne jemnučké a vláčne cesto. Kým sa cesto pripravuje, zmiešame všetky suroviny na maslovú plnku. Potom hotové cesto preložíme na pomúčenú dosku, a rozdelíme na dve časti, z ktorých vyvalkáme obdlžniky.Plnkou potrieme pruh cesta uprostred. Po oboch dlhých stranách urobíme šikmé zárezy smerom do prostriedka. Jednotlivé pásiky striedavo prekladáme cez seba zo strany do stredu. Pletenku ešte potom necháme podkysnúť cca. 30 minút. Potrieme rozšlahaným vajcom a pečieme v rúre na 180°C cca 20 min. (závisý podla rúry, treba sledovať) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 30.9.2010, 13:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |