
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Celozrnné žemlePOTREBNÉ PRÍSADY 250ml mlieka/ja dávam sójové/ 50g rozpusteného tuku/ja dávam palmarín/ 1,5 lyžičky soli 1vajce 1 lyžička cukru 500g hl. múky/ ja dávam 250g hl.múky a 250 g celozrnnej ražnej/ 2 lyžičky sušeného droždia vajce na potretie kmín,sézam,hrubú soľ,semienka podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Všetky uvedené prísady dáme do pekárne ,na program kysnuté cestá ,po vykysnutí spraviť bochníčky ,potrieme vajcom dáme navrch kmín,sezam ,hrubú soľ/kto čo ľúbi/ a necháme dokysnúť.Pečieme 25 minút na 160stupňov/ ja som piekla 30 min záleží od trúby.Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 23.4.2009, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |