. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Alexandra V. (Saha) ID 521
.
mimibazar.sk/saha
Oblasť: BELGICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.7.2005
Naposledy: 6.6.2022 17:20
Aktualizácia: 9.8.2012 12:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 143
RODINNÉ FOTOGRAFIE 90
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 1
NÁVODY 0
skype: ficksacha
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

POLIEVKY

Talianske Minestrone



POTREBNÉ PRÍSADY

Tak, co budeme potrebovat? Mnozstva surovin uvadzam by ocko...1 PL olivoveho oleja, pancetta - talianska slaninka (ak nemate, nic sa nedeje, mozete pouzit oravsku alebo inu slaninku), cibula, par strucikov cesnaku, velka biela fazula (den vopred namocena, mnozstvo zavisi od vas), mrkva, por, par stopiek celeru, olupane rajciny (ja som pouzila konzervu), hrasok (mrazeny je najlepsi, zabudla som kupit, tak som mala hrasok v skle), cukina, kocka bujonu (nemusi byt), parmezan a cestoviny (my mame najradsej spiralky), sol, korenie, bazalka, petrzelka

POSTUP PRÍPRAVY

Do vacsieho hrnca si dame na olej uprazit na drobno nakrajanu cibulku a tiez drobne kusky pancetty. Pridame vodu, fazulu a bujonovu kocku...nechame varit, kym fazula nie je makksia. U mna to trvalo nekonecne dlho a fazula stale tvrda. Zatial si pripravime zeleninu...nakrajame si mrkvu, celerove stopky, por, cukinu a cesnacik (ten na mini kusocky). Postupne pridavame k variacej sa fazule, najprv mrkvu, celer, por, cesnak a rajciny. Asi po 10 minutach varenia mozeme pridat hrasok, cukinu. Varime pokial zelenina nie je makka. Okorenime, osolime, pridame bazalku. Tesne pred vypnutim prisypeme parmezan. Cestovinu si uvarime zvlast a pridajame ju az pri servirovani.
Tato polievka a je chutovo vynikajuca, plna zeleniny a vyborne zasyti. Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.11.2012, 14:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu