končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablčník s medomPOTREBNÉ PRÍSADY 4ks červené jablká, med, 3ks vajcia, 3PL polohrubej výberovej múky, 3PL kryštálový cukor, 1ks vanilínový cukor, 1ks prášok do pečiva, maslo, škorica, cukor POSTUP PRÍPRAVY Z muky, cukru, vajíčok, vanilínového cukru a prášku do pečiva si vymiešame korpus, dáme ho na menší maslom a múkou potretý plech a pečieme 30min na 150st (el.truba). Zatial si 2ks jabĺk ošúpeme a nastruhame na hrubšom strúhadle, postrúhane jablká posypeme cukrom a škoricou, premiešame a odložíme zatial bokom. Zvyšné 2 jablká očistíme od jadierok a nakrájame na tenšie mesiačiky. Upečený korpus si oddelíme od plechu a položíme na pracovnú dosku. Korpus potrieme medom, poukladáme postrúhané jablká a na to jablká nakrájané na mesiačiky. Do hrnca si dame roztopiť 2PL masla s 2PL medu a 3PL cukru a škoricou podla chuti. S Takto pripravenou, roztopenou zmesou polejeme jablká a necháme stvrdnúť a neskôr nakrájame. Vďaka medu a nastrúhaným jablkám je tento koláčik šťavnatý. Dobrú chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Majonézový šalát s krabími tyčinkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. krabích tyčiniek (mrazené), 1 veľká konzerva kukurice, 1 veľká cibuľa, 1 malá majonéza, 1 veľká mrkva, 2 vajíčka, soľ, čierne mleté korenie, citrón POSTUP PRÍPRAVY Tento šalát je u nás veľmi obľúbený a hlavne nenáročný na prípravu. Foto doložím neskôr 1) Ako prvé si rozbalíme krabie tyčinky a necháme ich voľne rozmraziť, rozmrazujú sa dosť rýchlo, takže pokým si pripravíme ostatné suroviny, tyčinky sú hotové 2) Mrkvu ošúpeme, rozkrojíme na polovicu a ešte na polovicu, tak aby nám ostali 4 menšie polovičky, ktoré vložíme do vody a necháme variť cca 15min aby mrkva zmäkla 3) Vajíčka uvaríme na tvrdo Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáca Panna CottaPOTREBNÉ PRÍSADY 500ml sladkej smotany na šľahanie, 2PL práškového cukru, 100ml vody, 50g želatínového štužovača (jeden sáčik), ovocie POSTUP PRÍPRAVY Rýchla, nenáročná a chutná maškrtka :) 1) Najprv si pripravíme smotanu. Do nádoby na šľahanie vylejeme 500ml smotany (cca 3x200g) a osladíme 2PL práškového cukru. Zamiešame a vyšľaháme zmes do tuha. 2) Do druhej misy si vysypeme želatínový stužovač, ktorý zmiešame s vodou a asi cca pol minutky s ručnou metličkou miešame tak aby neostali hrudky. 3) Do pripraveného stužovača postupne primiešavame ušľahanú smotanu a dôkladne premiešame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |