. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana E. (elinkaaa) ID 51296
.
mimibazar.sk/elinkaaa
Oblasť: Galanta
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.7.2008
Naposledy: 12.6.2014 13:08
Aktualizácia: 9.12.2013 18:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 156
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

MÚČNIKY, POHÁRE

Jablčník s medom



POTREBNÉ PRÍSADY

4ks červené jablká, med, 3ks vajcia, 3PL polohrubej výberovej múky, 3PL kryštálový cukor, 1ks vanilínový cukor, 1ks prášok do pečiva, maslo, škorica, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Z muky, cukru, vajíčok, vanilínového cukru a prášku do pečiva si vymiešame korpus, dáme ho na menší maslom a múkou potretý plech a pečieme 30min na 150st (el.truba). Zatial si 2ks jabĺk ošúpeme a nastruhame na hrubšom strúhadle, postrúhane jablká posypeme cukrom a škoricou, premiešame a odložíme zatial bokom. Zvyšné 2 jablká očistíme od jadierok a nakrájame na tenšie mesiačiky. Upečený korpus si oddelíme od plechu a položíme na pracovnú dosku. Korpus potrieme medom, poukladáme postrúhané jablká a na to jablká nakrájané na mesiačiky.
Do hrnca si dame roztopiť 2PL masla s 2PL medu a 3PL cukru a škoricou podla chuti. S Takto pripravenou, roztopenou zmesou polejeme jablká a necháme stvrdnúť a neskôr nakrájame.

Vďaka medu a nastrúhaným jablkám je tento koláčik šťavnatý.

Dobrú chuť :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Majonézový šalát s krabími tyčinkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. krabích tyčiniek (mrazené), 1 veľká konzerva kukurice, 1 veľká cibuľa, 1 malá majonéza, 1 veľká mrkva, 2 vajíčka, soľ, čierne mleté korenie, citrón

POSTUP PRÍPRAVY

Tento šalát je u nás veľmi obľúbený a hlavne nenáročný na prípravu. Foto doložím neskôr

1) Ako prvé si rozbalíme krabie tyčinky a necháme ich voľne rozmraziť, rozmrazujú sa dosť rýchlo, takže pokým si pripravíme ostatné suroviny, tyčinky sú hotové

2) Mrkvu ošúpeme, rozkrojíme na polovicu a ešte na polovicu, tak aby nám ostali 4 menšie polovičky, ktoré vložíme do vody a necháme variť cca 15min aby mrkva zmäkla

3) Vajíčka uvaríme na tvrdo

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Domáca Panna Cotta



POTREBNÉ PRÍSADY

500ml sladkej smotany na šľahanie, 2PL práškového cukru, 100ml vody, 50g želatínového štužovača (jeden sáčik), ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Rýchla, nenáročná a chutná maškrtka :)

1) Najprv si pripravíme smotanu. Do nádoby na šľahanie vylejeme 500ml smotany (cca 3x200g) a osladíme 2PL práškového cukru. Zamiešame a vyšľaháme zmes do tuha.

2) Do druhej misy si vysypeme želatínový stužovač, ktorý zmiešame s vodou a asi cca pol minutky s ručnou metličkou miešame tak aby neostali hrudky.

3) Do pripraveného stužovača postupne primiešavame ušľahanú smotanu a dôkladne premiešame.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu