
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bezkonkurencny krem na venceky alebo velhoryPOTREBNÉ PRÍSADY Recept mame od jednej cukrarky a iny sa uz u nas na venceky nerobi . 1 l mlieka,2 dcl vody, 15 dkg Gustin, 20 dkg krystalovy cukor, 20 dkg Palmarin alebo kto co pouziva do kremov POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, vody a Gustinu si uvarime puding a do este horuceho vmiesame cukor .Po vychladnuti zmiesame s palmarinom a plnime nim venceky alebo velhory . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |