
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
ČO DOM DAL |
Skvelá večeraPOTREBNÉ PRÍSADY Starší chleba nakrajame na polky nie celý krajček, klobasku alebo dietnu salámu, fazulové lečo nemusí byť fazulové može byť obyčajné, maslo, syr nastruhaný. POSTUP PRÍPRAVY CHleba natrieme maslom. klobasku alebo salamu orestujeme na panvici. Lečo zmiešame spolu s klobaskou . Dávame kôpky na chlieb rozotrieme a nakoniec pridáme nastrúhany syr. A dáme piecť na 200stupňu a cca 10 min do chrumkava. LEČO MUSI BYT DOMACE NIE KUPVANE lebo kupovane je riedke!!!!!! Nestihla som odfotiť lebo to rýchlo zmyzlo s plechu ale doplnim. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() SvadobnáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Hriešne dobrá ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 30.6.2009, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() SvadobnáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY božská chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 2.7.2009, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Dobrý šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 30dkg jemnej salámy, 2lyžice worčestru, 1lyž. octu, 2lyž. kečupu, konzerva kukurice, 2 uvarené vajcia, 2lyž. oleja, 3-4 uhorky, 2 menšie cibule, 1 tatárska omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Ja to pretláčam cez koliečko na zemiaky. Ale môžme to nakrájať na menšie kocky, Salámu, vajcia, uhorky, a cibulu nakrájame na jemno. Pridáme kukuricu,tatarsku, kečup, olej, ocot všetko spolu zmiešame a dochutíme worčestrovou omáčkou.Foto doplnim. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Rebierka v pivePOTREBNÉ PRÍSADY Rebierka hovädzie ,Čierne pivo ak nemáte môže byť aj svetlé do ktorého dáme med. Kečup, soľ, čierne korenie, so´jovú omáčku, POSTUP PRÍPRAVY Rebierka uvaríme. Igrendiencie zmiešame podľa chuti. Rebierka dáme do omáčky a necháme hodinu otstáť. Potom ich dáme na plech a pečieme asi polhodinu podla toho ako vám pečie trúba. Už som to skúšala aj s kuracími dolnými stahienkami bolo to výborne. Fotografiu momentálne nemám ale neskôr doložim. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |