Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 kg jabĺk, 2 kg marhúľ, 0,5 litra vody. puding: 2 zlaté klasy, 0,7 litra vody, 1 vanilka, 50-70 dag kryštálového cukru.
POSTUP PRÍPRAVY
Najskôr uvaríme puding z 0,7 litra vody, 50-70 dag kryštálového cukru (podľa sladkosti ovocia), 1 vanilky a 2 zlatých klasov. Potom jablká očistíme a zbavíme jadierok, marhule odkôstkujeme a dáme variť s 0,5 litra vody. Keď sa marhule sa rozvaria a jablká trocha zmäknú, postupne zmes rozmixujeme a nakoniec pridáme vychladnutý puding. Plníme do pohárov a sterilizujeme na 100 stupňoch aspoň 20 minút.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 9.7.2015, 16:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |