
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |
TORTY |
![]() Pat a MatPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus, čokoládový krém, mandarinky, ananás, mliečny marcipán na ozdôbky a salkový marcipán na postavičky POSTUP PRÍPRAVY Torta bola na objednávku. Požiadavka bola Pat a Mat s transparentom a koľajnice na vláčik. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 24.11.2008, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() HradPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový korpus, vanilkový krém, jahody, banány, mliečny marcipán POSTUP PRÍPRAVY Tortička bola vysoká cca 34 cm ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 24.11.2008, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Pat a MatPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Vanilkový korpus, vanilkový krém, banány, jahody, mandarinky, oriešky, želatína, postavičky zo salkového marcipánu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 23.10.2008, 14:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Pomaturitné stretnutiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový a vanilkový korpus, orieškový krém, mliečny marcipán, ozdoby zo salkového marcipánu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.11.2008, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Na krstiny pre MaroškaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, maslový pudingový krém vanilkový a čokoládový, marcipán podľa Arielll POSTUP PRÍPRAVY Rýchlovka na zajtrajšie krstiny pre kamarátkinho synčeka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 3.11.2008, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Kniha k birmovkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový korpus, vanilkový krém, mliečny marcipán podľa Arielll. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 22.9.2008, 7:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Hrad pre moju 9-ročnú princeznú za vysvedčeniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorové korpusy, čokoládový krém, banány, marcipánová hmota. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (16) posledné: 30.7.2008, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta svokričke k 60kePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorové cesto, orieškový maslový krém a marcipánová hmota od Arielll POSTUP PRÍPRAVY Nieje to moja prvá torta potiahnutá marcipánovou hmotou, ale tentokrát som vyskúšala marcipánovú hmotu podľa Arielll z českého MMB. Hmota je super. Odporúčam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 20.8.2008, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Mramorová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Môj prvý pokus s falošným marcipánom. Korpus mramorový - recept z MMB - 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva. Krém so dala orieškový podľa receptu pani Magdalénky L. ID798. - 2 zlaté klasy, 1/2 l mlieka, 6 vanilkových cukrov, 1 maslo, lieskové oriešky. Falošný marcipán podľa MMB.cz od pani Sabiny J. : 4 lyžice sušeného mlieka, 6 lyžíc práškového cukru, lyžička masla, trocha vody a 1 lyžica medu, marcipán som prifarbovala kakaom POSTUP PRÍPRAVY Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Na dno tortovej formy dáme papier na pečenie. Boky torty jemne vymastiť tukom. Ja to už nevysypem múkou, lebo torta tak pekne drží tvar na bokoch. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Tak pokračovať až do spotrebovania cesta. NEMIEŠAŤ!!! Korpus si môžte urobiť podľa toho, kto má aký osvedčený. Ja som tentokrát volila ten, lebo na priereze má torta mramorový vzor aj vo vnútri. Krém - Uvariť zlaté klasy v mlieku s cukrom, do horúceho vmiešať pomleté a opražené oriešky. Nechať vychladnúť a vyšľahať s maslom. Ja som volila tento krém, je výborný jemný. Ďakujem pani Magdalénke L. za inšpiráciu a recept. Krém samozrejme do torty môže ísť ľubovoľný. Falošný marcipán - mlieko s cukrom preosiať, vymiesiť s medom, maslom, pridať trochu vody. S vodou veľmi opatrne! Musí vzniknúť tuhšia hmota podobná plastelíne. Ak je riedka,treba pridať sušené mlieko. Na túto tortu som použila 2násobnú dávku surovín. 1/4 hmoty som prifarbila kakaom. Recept na falošný marcipán je z MMB.cz od pani Sabiny J. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 15.6.2011, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |