končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zemiaková torta nepečenáPOTREBNÉ PRÍSADY 500 gr Cukor, 250 gr Maslo alebo margarín, 1kg varenych zemiakov, 200 g mleté vlašské orechy, 200 gr nastrúhaná čokoláda na varenie, 2 balíky vanilkový cukor (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY 1. Maslo nechat na izbovej teplote. 2. Zemiaky uvariť a prepasirovat na pyre. 3. Do horuceho pyre pridat cukor aby sa roztopil. 4. Do zmesi pridajte maslo *ked trochu ochladne* 5. Nakoniec pridat nastrúhanu čokoládu 6. Vsetko spolu zmiešat, aby sa vytvorila kompaktná hmota. 7. Natrieť na naolejovanú tácku, formovat ako tortu a dat do chladnicky. 8. Na vrch dat šľahačku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Figové muffiny s prosomPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 hrnčeka múky, 1 hrnček cukru, pol práška do pečiva, pol lyžičky soli, 1 vajce, pol hrnčeka mlieka, pol hrnčeka oleja, 2 vrchovaté polievkove lyžice vareného prosa 1 hrnček sušených pokrajaných nadrobno fíg POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme proso 20 min. vo vode, (rovnaké množstvo vody ako prosa) Najprv zmiešame zvlášť suché a tekuté ingriediencie. A potom tekuté vmiešame do suchých a zľahka premiešame, vylejeme do muffinovej formy a pečieme na 180 st. 20 min. Upečené sú chrumkavé a chutne kvôli prosu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |