. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

jarmilocka j. (jarmilocka) ID 43161
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.4.2008
Naposledy: 5.4.2014 19:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Zemiaková torta nepečená



POTREBNÉ PRÍSADY

500 gr Cukor, 250 gr Maslo alebo margarín, 1kg varenych zemiakov, 200 g mleté vlašské orechy, 200 gr nastrúhaná čokoláda na varenie, 2 balíky vanilkový cukor (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

1. Maslo nechat na izbovej teplote.
2. Zemiaky uvariť a prepasirovat na pyre.
3. Do horuceho pyre pridat cukor aby sa roztopil.
4. Do zmesi pridajte maslo *ked trochu ochladne*
5. Nakoniec pridat nastrúhanu čokoládu
6. Vsetko spolu zmiešat, aby sa vytvorila kompaktná hmota.
7. Natrieť na naolejovanú tácku, formovat ako tortu a dat do chladnicky.
8. Na vrch dat šľahačku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Figové muffiny s prosom



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 hrnčeka múky,
1 hrnček cukru,
pol práška do pečiva,
pol lyžičky soli,
1 vajce,
pol hrnčeka mlieka,
pol hrnčeka oleja,
2 vrchovaté polievkove lyžice vareného prosa
1 hrnček sušených pokrajaných nadrobno fíg

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríme proso 20 min. vo vode, (rovnaké množstvo vody ako prosa)

Najprv zmiešame zvlášť suché a tekuté ingriediencie. A potom tekuté vmiešame do suchých a zľahka premiešame, vylejeme do muffinovej formy a pečieme na 180 st. 20 min. Upečené sú chrumkavé a chutne kvôli prosu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu