
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
![]() velmi dobra karamelova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY vsetky prisady su uvedene v postupe POSTUP PRÍPRAVY Korpus: 3 vajcia, 120g kryštálového cukru, 100g hladkej múky, 20g kakaa, 2PL vody,1PL olej, 1KL prášok do pečiva vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, za stáleho miešania pridáme vodu, olej a múku zmiešanú s kakaom a PDP upečieme vo vymastenej a múkou vysypanej forme Karamelový krém: 1 kondenzované sladené mlieko (Salko), 250g maslo kondenzované mlieko varíme s konzervou dve hodiny vo vode, necháme vychladnúť, odložíme 3 polievkové lyžice a ostatné zašľaháme do vymiešaného masla Šľahačkový krém: 1 šľahačka, 1 bal van. cukor, 1 stužovač spolu vyšľaháme ďalej potrebujeme čokoládovú polevu a čokoládové bonbóny na ozdobenie (môžu byť aj lieskovce alebo mandle v čokoláde) Postup: na vychladnutý korpus natrieme odložené 3 PL skaramelizovaného Salka, navrstvíme karamelový krém, vyšľahanú šľahačku, ozdobíme čokoládovou polevou a bonbónmi Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 21.11.2012, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |