Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Cokoladovy korpus: 225g horkej cokolady, 8 vajec, 100 g praskoveho cukru, 75g hladkej muky
Lieskovoorieskovy krem: 300ml mlieka, 150 g cukru, 30 g maizeny, 1,5 zltka, 100 g oprazenych orieskov, 225 g masla
POSTUP PRÍPRAVY
KORPUS: Vyslahame si zltka s cukrom, do ktorych pridame postruhanu cokoladu (urobi nam to taky straciatellovy efekt). Nasledne primiesame dobre vyslahane bielka a jemne zapracujeme muku. Pecieme cca 40- 45 minut pri 180 °C.
KREM: Do mlieka primiesame cukor, maizenu a zltka a uvarime z toho kasu. Po uplnom vychladnuti ju postupne vmiesavame do masla. Nakoniek primiesame prazene mlete oriesky.
MARCIPAN: Pouzila som mliecny marcipan od Arielll, ktory je ta najuzasnejsia vec s akou som sa stretla. Tak po chutovej ako aj po uzitkovej stranke. Takze damy, ak marcipan, tak vrele odporucam prave tento!!! :) Prikladam aj link: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18616
PS: Vsetkym Vam dakujem za skvele rady a inspiraciu. Bez Vas by sa mi ta torta nepodarila!!! Ste skvele! :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (12) posledné: 28.7.2010, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |