Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
600 g bravčového stehna,cibuľa, lečo, 3 strúčiky cesnaku, feferónku, 2 až 3 lyžice kečupu, soľ, mleté čierne korenie, nfeferón, kapia
POSTUP PRÍPRAVY
Dáme opražiť na kocky nakrajanú slaninku, keď je orestovaná pridáme nakrájané osolené a okorenené masko, dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo ( dala som tri malé fľašky), kápiu ( jednu fľašku), nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Restujeme, na konci pridáme feferónku alebo chilly papričky plus kečup. Podávame z ľubovoľnou prílohou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (3) posledné: 5.2.2014, 19:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |