Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]() PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
* 8 väčších rajčín * tuniak (kúsky) v oleji (1 väčšia konzerva alebo 2 menšie) * kukurica * 1 až 2 PL masla (ako komu chutí) * 2 vajcia * 1 cibuľu * horčicu * soľ * petržlenovú vňať (na ozdobenie)
POSTUP PRÍPRAVY
1. Z umytých rajčín odrežte vrch (klobúčik). Vnútrajšok vydlabte lyžičkou a dajte do misky. Pridajte najemno nakrájanú cibuľku (ak je pre vás cibuľa ťažká, pokojne ju vynechajte), kukuricu, soľ, korenie a olej z tuniaka a nechajte chvíľu odstáť. 2. Pridajte tuniaka (nemusíte celého, trochu si odložte bokom, zíde sa na záver) a na kocky pokrájané natvrdo uvarené vajíčka, maslo a za malú lyžičku horčice a premiešajte. 3. Rajčiny naplňte pripravenou plnkou, ktorú ozdobíte ešte trochou tuniaka a petržlenovou vňaťou, a prikryte zrezaným klobúčikom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |