. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Vladimira H. (vladka29) ID 40298
.
mimibazar.sk/vladka29
Oblasť: Krupina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.3.2008
Naposledy: 29.8.2020 10:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 300
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

RYŽA A CESTOVINY

Lahke kuracie penne



POTREBNÉ PRÍSADY

Penne, kuracie stehna, korenie 7 bylín (alebo grilovaciu zmes), maslo, mrazenú brokolica, mrazený karfiol, čerstva mrkva, čierne korenie, sol a vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehna okoreníme korením 7 bylín, ak nie je, dajte grilovaciu zmes, poukladajte plátky masla a dajte piecť. Medzi tým si uvarte penne, niekedy tagliatelle, štandardným spôsobom.
Mrazenú zeleninu s čerstvou mrkvou, keď mam pridám aj petržlen, je vynikajúci podusený na masle, dám do hrnca, ovegetujem, okorením čiernym korením a dám na masle dusiť.
Podlievam stehna vodou a výpekom aby boli šťavnaté a chutné.
Keď sa všetko uvari, upečie a udusí, masko obtrháme od kosti, zmiešame s cestovinou a s podusenou (nie rozvarenou) zeleninkou, vylejeme tam aj výpek, podla chuti dosolíme a podávame.
DOBRU CHUT

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Spagetthi AGLIO OLIO, tak teda trosku inak



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme sacok spagiet, v podstate jedno akych pokial si ich ustrazite a uvarite al dente, olivovy olej,, cerstve chilli, najlepsie trojfarebne, mavaju v BILLE, balene po tri kusy...cervenu, zelenu a zltu. Cherry paradajky, cesnak, bazalku a parmezan a sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Olivovy olej nalejete do panvice, tak deci, deci a pol az dva,, cesnak nakrajame na kruzky, chili takisto, kazdy podla chuti, kto ma rad ekrazit a ma asbestovu pusu, vsetky tri chili tam dajte a celu hlavu cesnaku. 250 gramov cherry pokrajanych na stvrtiny a pekne dusime kym sa paradajky nerozvaria, supky sa same oddelia a ja ich vyberam odtial, ale nemusite, na zaver, tesne red odstavenim pridame susenu bazalku a trosicku nechame opiect. Uvarime spagety al dente, v slanej vode,nastruhame parmezan.
Na tanier nalozime spagety, do stredu omacku a parmezanu kolko hrdlo raci.

BON APETIT

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (10) posledné: 15.2.2010, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Najlepsi vajecny konak na svete :-))))



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme 10 zltkov, cukor krystalovy a vanilkovy,, 2 ks SALKO, pol litra vodky a dva deci rumu.

POSTUP PRÍPRAVY

Zltka vymiesame s cukrom do penista. Nepytajte sa ma kolko cukru...ja od oka,, Nech to zas neni mooc sladke, lebo tam ide aj to salko, tak asi dve tri polievkove lyzice a sacok vanilinoveho cukru. Vlejeme obe SALKA a pomaly miesame,, potom pridame jemnu vodku, opatrne prilievat, skutocne OPATRNE, aby sa zltka nezraziili, nakoniec pridat rum a cez lievik a sitko preliat do dvoch 7 dc flias, lejte cez sitko, inak vam tam zostanu z toho zltka take tie zarodky a to je v tom hnusne. Ked to prelejete, dajte chladit a potom si len uzivajte skvostnu a lahodnu chut domaceho vajecneho konaku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 9.12.2012, 18:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

KRABIA NATIERKA aneb salat s krabich tyciniek



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme dva kusy bbalenia krabich tyciniek, majolenku HELLMANNS, cierne korenie a cibulu.

POSTUP PRÍPRAVY

Krabie tycinky nakrajame na kocky, cibulku detto, zmiesame, pridame celu majolenku a podla chuti dokorenime. HOTOVKA :-))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2010, 11:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

TUNIAKOVY SALAT



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme 4 kus tuniaka v olivovom oleji, najlepsie CALVO. 250 g cherry paradajok, zeleny salat, 2 ks fialova cibula, konzerva tmavej fazule v slanom naleve.

POSTUP PRÍPRAVY

Do velkej salatovej nadoby natrhajte zeleny salat, NATRHAT, narezany ostane skaredy. Pridajte tuniaka, cherry rozkrajajte na polovice a sup s nimi k salatu a tuniaku, nakrajajte cibulu na pol kolieska, sup do salatu a na zaver k tomu pridajte scedenu fazulu a pokvapkajte citronom....
DOBRU CHUT

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

TUNIAKOVE CESTOVINY, uuuuplny skvost :-))) za 10 minut



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme konzervu tuniaka v oleji, nie vo vlastnej stave, v oleji a najlepsie v olivovom. Ja pre troch ludi pouzivam dve konzervy CALVO alebo ISABEL. Sladku 33% smotanu, dva pretlaky paradajkove, najchutnejsie su od HAME a cesnaku kto kolko ma rad, my hodne a sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Vezmite si panvicu, s vyssimi bocnymi okrajmi, nieco ako wok panvica a vylejte tam smotanku, pridajte tuniaka, pretlak a pree4tlaceny casnak a vsetko zmiesajte. Dajte na plamen a nechajte prejst varom a odstavte, nevarte dlho, lebo velmi omacka zhustne. Uvarte cestoviny 500 g, najlepsie penne alebo musle a vmiesajte do omacky, podla chuti dosolte a podavajte.
Nasa mala sa naje vzdy toho ako drevorubac.
DOBRU CHUT.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 186 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (66) posledné: 2.3.2019, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu