Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
60 dkg hladkej múky, 2 Palmariny, 0,5 dcl mlieka, 3 dkg droždia, štipka soli, 3 žltka Plnka: 3 bielka, 30 dkg práškového cukru a 2 hrste pomletých orechov.
POSTUP PRÍPRAVY
Zo surovín spracujeme cesto. Potom ho rozdelíme na 4 diely, ktoré vyvaľkáme na pomúčenej doske ako roládu a potriem plnkou, ktorú si pripravíme nasledovne. Vyšľaháme z troch bielkov sneh a pridáme cukor, potom šľaháme ešte nad parou asi 8 minút. Po odstavení vmiešame 2 hrste orechov. Po potretí stočíme do roládky a pokrájame na šírku 1 cm. Plech si vyložíme papierom na pečenie a ukladamáme roládky, ktoré jemne roztľapkáme. Pečieme na 180 asi 15 minut. Po upečení pocukrujeme vanilkovým a práškovým cukrom. Dobrú chuť!
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |