. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lenka K. (joinaa) ID 39457
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.3.2008
Naposledy: 31.12.2012 16:11
Aktualizácia: 22.1.2012 12:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

ceresnovy fajnovy kolacik:}



POTREBNÉ PRÍSADY

Na pripravu potrebujeme:
260g polohrubej muky
250g masla
200g praskovy cukor
4 vajcia
1 kypriaci prasok
100g cmaru { moze, ale nemusi byt, avsak kolaciku doda jemnejsiu chut}
4 pl maizeny
1000g ceresni

na posypku potrebujeme:
180g muky
70g cukru
110g masla
2 vanilinove cukre
na vrch kolaca potrebujeme hrst mandli, ktore najprv jemne oprazime , a pri podavani kolaca ich posypeme na vrch kolaca

POSTUP PRÍPRAVY

Zmaknute maslo vymiesame s cukrom. Pridame vajcia, muu zmiesanu s kypriacim praskom do peciva, maizenu, cmar, spolu vsetko premiesame.
Cesto rozotrieme na vopred vymasteny a mukou vysypany plech.
Na cesto rozlozime vykostkovane ceresne, ktore posypeme posypkou a dame do vyhriatej rury.
Upeceny kolac podavame posypany s praskovym cukrom a oprazenymi mandlami.
Tennto kolacok, je velmi jednoduchy a chuti perfektne, ved vyskusajte a uvidite :}}}}}}}

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

pochutkova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

potrebujeme: 3 baliky piskot
6 vanilkovych cukrov
6 kyslych smotan ( 16 percentnych)
1 skoricovy cukor
ovocie podla chuti, no najlepsie su jahody a broskyne

POSTUP PRÍPRAVY

Formu na tortu (alebo hrniec) vylozime alobalom. Na spod formy vyukladame piskoty, po celej ploche. Piskoty pokvapkame stavou z ovocneho kompotu a naukladame na to ovocie. Medzitym sme si pripravili zmes, ktora sa vymiesa z kyslych smotan, vanilkovych cukrov a zo skoricoveho cukra. Jednu tretinu zmesi nanesieme na ovocie. Rozotrieme a postu opakujeme este dvakrat, aby nam vznikli tri poschodia.
Na koniec, poukladame piskoty, a dame na to alobal, a vlozime do chladnicky najlepsie na 24 hodin.
Po uplynuti casu tortu vo forme polozime na podnos a vyklopime(ked je v hrnci) a ked je vo forme, da sa to jednoducho vybrat. Pomaly odstranime alobal a rozmiesame si este jednu kyslu smotanu s cukrom, ktoru nanesieme po bokoch a na vrch torty. Boky torty oblepime kokosom a navrchu posypeme Grankom:)
Tento recept je velmi jednoduchy a zarucujem, ze ten kto tuto tortu raz ochutna, uz jej nikdy neodola:)) Dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu